NEWS
UKE51-BLOGG-SKJØNNENYHETER.png

På Coverbrands.no jobber vi kontinuerlig med å få tak i nye, spennende skjønnhetsprodukter, og vi gleder oss hver gang et nytt sminkemerke vi har ønsket oss lenge kommer innenfor dørene. Her viser vi deg noen av vinterens kuleste og mest populære nyheter:  

1. theBalm Bonnie- Lou Manizer: 

There´s a new sister in town! Bonnie- Lou Manizer føyer seg inn som den fjerde i rekken av theBalm`s fantastiske, multitaskende highlightere. Med en gylden tone i gull er denne perfekt både som highlighter, som øyenskygge for å få øynene til å poppe, eller som shimmer til kroppen. 

2. NYX Professional Makeup #Nofilter Blurring Primer: 

Denne primer- nyheten har en lett, kremet tekstur og danner en super base for sminken din. Den jevner ut huden, og gjør at foundation og annen basesminke sitter lenger og bedre. Må prøves <3

3. Ciaté Blush Pop Crème Blush:

Vi er så glade for å endelig ha fått inn Ciaté sminke som eneste forhandler i Norge. Ciaté sminke er lett å forelske seg i, og denne ultra-blendbare blushen var kjærlighet ved første blikk for vår del! Den påføres som en balm, og blendes ut ved hjelp av fingertuppene for vakre roser i kinnene. Den lille, praktiske forpakningen gjør at den er svært enkel å ha med seg på reise eller i partyvesken.

4. NIP + FAB Foundation Fixer: 

Vi blir så utrolig glade av nyheter som gjør sminken mer funksjonell, og Foundation Fixer fra Nip + Fab gjør nettopp dette. Produktet sørger nemlig for at du kan gjøre justere foundationen din enten mørkere eller lysere etter behov, og du kan dermed bruke din favoritt foundation hele året, eller benytte favoritt- concealeren din konturering. Helt genialt! . 

5. Ciaté Eyeshadow Palette Pretty: 

Denne paletten heter "Pretty" og ved å ta en titt på den forstår du hvorfor ;) Øyenskyggepaletten består av ni pigmenterte nyanser som lar deg legge både dag- og festsminke. Den silkemyke teksturen gjør at skyggene også er superenkle å blende. Tips! Bruk en øyenskyggeprimer som base for å gjøre øyenskyggene ekstra holdbare.

6. Wet n Wild Color Icon Rainbow Highlighter- Unicorn Glow: 

Har du lyst til å prøve den store snakkisen Unicorn Highligter uten å blakke deg helt? Da er Wet n Wild`s magiske highlighter med mikrofine perlepigmenter helt perfekt. Nyansene kan kombineres for en lys effekt, eller brukes individuelt for en mer presis «touch».

7. E.L.F Eyeshadow Palette- Nude Rose Gold: 

e.l.f. Cosmetics er et budsjettvennlig sminkemerke med et stort utvalg av kvalitetsprodukter. Denne fantastiske øyenskyggepaletten består av 10 nøytrale nyanser i både matte og skimrende nyanser som lar deg lage mange ulike looks. Øyenskyggene er ideelle for å fremheve og definere øynene, og kan brukes som liner, på øyelokket og i øyebuen for kontur.

8. Billion Dollar Brows The Jetsetter Kit: 

Dette kitet inneholder 3 "brow essentials" i mini- versjoner som er perfekte å ha med seg på reise. Du får vårt bestselgende brynprodukt Universal Brow Pencil, en mini-tweezer og en brynkost i tillegg til en kul sminkepung i sølvfarge.