The most wonderful times
UKE50-BLOGGINNLEGG-FESTKLAR.png

Vi elsker desembermåneden hvor festlighetene står i kø, men hva gjør du hvis julefesten starter rett etter jobb, eller du har blitt et offer for tidsklemma? Ikke fortvil- med de riktige produktene kan du faktisk bli festklar på bare fem minutter. Det hele handler om å gjøre mest mulig ut av dagmakeupen du allerede har lagt.

Dette trenger du: Ansiktsspray, concealer, hudfarget kajal, highlighter, leppestft, øyenskyggepalett og tørrshampo. 

SLIK BLIR DU "FAB IN A FLASH": 

1. Ansiktsspray: Start med å fukte huden godt med en ansiktsspray som umiddelbart frisker opp, samtidig som den tar vare på basesminken. Slay All Day er verdens beste settingspray- denne varianten gir i tillegg masse fuktighet.

2. Concealer: Frisk opp øyepartiet med en lysreflekterende concealer for et mer våkent blikk. Den fungerer som en diskret highlihgter og har en veldig god dekkevne som skjuler mørke ringer umiddelbart.

3. Kajal: Med en hudfarget kajal langs våtkanten oppnår du inntrykk av større øyne og får et mer våkent og åpent blikk.

4. Leppestift: En rød leppestift er både klassisk, sexy og sofistikert, og gjør deg festklar på få sekunder. Denne matte leppestiften fra Winky Lux sitter lenge, og tørker ikke ut leppene.

5. Highlighter: Hvis du legger en highlighter i øyekroken, langs neseryggen, under brynene og på amorbuen oppnår du fantastisk glød og samtidig som du gir definisjon til ansiktet og fremhever de ansiktstrekkene du ønsker.

6. Metallisk øyeskygge: Legg en øyenskygge på hele lokket, eller en lys, metallisk skygge midt på øyet for å få øynene til å poppe. Denne paletten nærmest roper fest :)

7. Tørrshampoo: En tørrsjampo er snarveien følelsen av nyvasket hår. Denne tørrshampooen gir i tillegg volum, tekstur og glans og er derfor egentlig at du trenger .