CoverbrandsComment

Årets skjønneste julegavetips

CoverbrandsComment
Årets skjønneste julegavetips
JULEGAVER-BLOGG.png

ÅRETS HYGGELIGSTE OG SISTE MÅNED ER ENDELIG HER! 

Selv om desember byr på herlig stemning, tradisjonelle juleforberedelser og hyggelig førjulstid med venner og familie, kan det også for mange by på stress og mas. Er du litt småstresset fordi du ikke har startet på årets julegaver enda og ikke aner hva du skal kjøpe? Ta det med ro, vi har tips til skjønne og nyttige gaver du kan legge under årets juletre! Husk at du i Coverbrands nettbutikk kan gjøre unna julehandelen effektivt og stressfritt, og få varene sendt hjem fraktfritt i postkassen. Vi har også hele 365 dagers åpent kjøp! 

HER ER VÅRE BESTE JULEGAVETIPS: 

1. Duftlys fra Voluspa

De vakre og klassiske duftlysene fra Voluspa er virkelig en gave som gleder i mange timer, og passer perfekt for en interiør-interessert venn :) Voluspa er basert på blant annet kokos-olje og er et miljøvennlig alternativ til vanlige stearinlys. 


2. Neglelakk fra OPI

En rød neglelakk er en klassiker de aller fleste vil sette stor pris på. Neglelakkene fra OPI er svært holdbare og lette å legge. En soleklar favoritt!


3. Lipbalm fra Winky Lux

Dette er julegaven med wow-effekt- et søtere leppeprodukt skal du nemlig lete lenge etter! Winky Lux Flower Balm Lip Stain inneholder en ekte blomst i midten, og gir leppene en nydelig, rosa farge.


4. Sminkekoster fra Real Techniques

Dette settet med sminkekoster inneholder alt man trenger for å konturere ansiktet, og er den perfekte gaven til en sminkeinteressert venn. Kostene har svært god kvalitet og er budsjettvennlige.


5. Sminkepalett fra theBalm

UKE48-JULEGAVER-BLOGG-BILDER4.png

Denne drømmepaletten er en sikker vinner under et hvert juletre, og den perfekte spleisegaven til en i vennegjengen. Den inneholder en rekke av theBalm`s bestselgere som blant annet Bahama Mama Bronzer og Mary-Lou Manizer highlighter, i tillegg til fire nydelige øyenskygger.


6. Highlighter fra Jeffree Star

Den verdensberømte highlighteren Skin Frost fra makeupartisten Jeffree Star er noe av det hotteste du kan legge under årets juletre. Det er mange farger å velge mellom, noen mer vågale enn andre. Vår favoritt akkurat nå er Skin Frost "Neffree"! 


7. Øyenskyggepalett fra Ciaté

"Pretty" er virkelig et passende navn på denne paletten for se så fiiin den er! Skyggene er silkemyke, super pigmenterte og veldig holdbare. Hvis du vil gi bort en ekstra fin gave til jul i år er denne øyenskyggepaletten perfekt.


8. Hudpleiekit fra REN

Dette kitet med produkter i reisestørrelse er perfekt til en person som stadig er på farten, eller til en som ønsker en introduksjon til REN-serien! En herlig gave til både venner, mor eller søster.