Romjulssalg

Tidenes beste Romjulssalg på Coverbrands.no

Fikk du penger til jul, eller rakk du ikke å kjøpe alt du ønsker deg før juleferien? Da kan vi glede deg med at hele vår nettbutikk nå er på salg i romjulen! Frem til nyttårsaften finner du blant annet all sminke, hudpleie og hårpleie til lavere priser, slik at du kan gjøre mange romjulskupp! Dersom du er usikker på hva du bør kjøpe har vi laget en guide til noen av våre mest populære produkter. Ta en titt og la deg inspirere :)

1. Decrusto Clear Spot Micellar Cleansing Foam:

Decrusto`s nye ansiktsrens fjerner sminke og renser i dybden, uten å forstyrre hudens egen pH-balanse. Denne rensen har raskt blitt en bestselger, her får du nemlig alt huden din trenger i ett renseprodukt. Passer alle hudtyper. 

2. theBalm Mary-Lou Manizer:

Vår bestselgende highlighter er og blir en favoritt blant makeup-entusiaster over hele landet! Mary-Lou kan brukes som både highlighter, øyenskygge og shimmer til kroppen, og kommer i en praktisk forpakning med speil, slik at du kan freshe opp sminken enkelt og effektivt uansett hvor du måtte befinne deg. 

3. SunSpa Tan-In-A-Can original: 

En av våre all time bestselgende selvbruningsprodukter gir en gyllenbrun farge, og perfekt glød. Med SunSpa's revolusjonerende airbrush påføringseknikk fordeles fargen jevnt og perfekt på huden, slik at du unngår skjolder. Du trenger ikke fordele produktet med hendene, bare spray på.

4. Dermacol Makeup Cover Foundation:

Denne legendariske foundationen er kjent verden over for sin utrolige dekkevne. Finnes i mange ulike nyanser. Du finner garantert en som passer deg! 

5. Burt´s Bees Complete Nourishment Facial Oil:

Denne fuktighetsgivende, anti-aldrende og naturlige ansiktsoljen er beriket med nyperose, jojoba og nattlysolje. Perfekt for normal til tørr hud. Når du begynner å bruke ansiktsolje på huden din, vil du oppnå en sunnere og mer glødende hud som et resultat av dypere pleie og fuktighet.  

6. Beautyblender Pink:

Dette er sminkesvampen som har revolusjonert beautybransjen. Den kommer til i alle kriker og kroker i ansiktet, og blender sminken inn i huden slik at du får et flawless resultat. Husk å fukte den før bruk! 

7. Glominerals Concealer Under Eye:

Vår bestselgende duo- concealer dekker mørke ringer under øyene og andre ujevnheter, samtidig som den tilfører fuktighet og pleie. Miks din perfekte farge, og tilpass den når hudtonen endres i takt med årstidene.

8. Mermaid Salon Chubby Mermaid Brush:

Tusenvis av våre kunder har forelsket seg i denne søte og allsidige sminkekosten. Den fungerer perfekte verktøy til å påføre flytende foundation og concealer med, og kan også brukes til konturering og fremheving av kinnben.