Coverbrands

C IT THROUGH

Coverbrands
C IT THROUGH

Møt Daily Power C og Daily Power C+ 

Vårsolen begynner å titte frem og det betyr at den etterlengtede sesongen med kaffe i solen, fuglekvitter og solbriller er like rundt hjørnet. Da er det viktig å fokusere på UV-beskyttelse og god hud-helse! 

HOT TIP: BRUK vitamin C under solkrem! 

Disse Daily Power C/C+ produktene nøytraliser frie radikaler og skadene de fører til, med en innovativ trio av C-vitamin-ingredienser som du finner eksklusivt i Glo Skin Beauty sin Daily Power C og Daily Power C+. 

Med Daily Power C får du en jevnere og klarere hud. Disse forbedrer synlig hudens klarhet med en høy dose av C-vitamin. Denne kraftige antioksidanten gir en daglig beskyttelse mot forurensing og andre ytre påvirkninger, samtidig som at den styrker huden og gjør den klarere.

Fordeler & Egenskaper

En daglig antioksidant som gjør synlig forbedring av hudens klarhet. Disse inneholder over 15% Vitamin C, med Et-VC™ (Ethyl Ascorbic Acid), Ascorbyl Glucoside og L-ascorbic Acid. Andre nøkkel-ingredienser er Citystem™ , Kakadu, Plum og Oxidizin. Med en stabilisert formula som gir en lengre holdbarhet uten å oksidere slik som tradisjonelle C-vitamin serum gjør. Denne passer til alle hudtyper inkludert sensitiv hud. 

Daily Power C+ gir en jevnere og fastere hud. Den forbedrer huden dramatisk med en kraftig dose C-vitamin og med det hotteste innen hudpleie nå, nemlig peptider. De motvirker i tillegg aldringstegn, beskytter huden mot ytre påvirkninger og er en sterk antioksidant som er med på å styrke, reparere og klarne huden.

Vitamin C sin perfekte partner

Det er lurt å kombinere Daily Power C eller Daily Power C+ med Daily Hydration eller Daily Hydration+ for å booste hudens fuktighetsnivå, og for maksimal beskyttelse mot forurensning og andre miljøskadelige faktorer for huden. Denne kombinasjonen vedlikeholder hudens ungdommelige glød.

Visste du at? 

C-vitamin og Hyaluronsyre jobber sammen for så styrke og beskytte huden, samtidig som de virker revitaliserende på hudtone og tekstur.

Det er estimert 75% av befolkningen har dehydrert hud, og at det over tid kan føre til en mer gusten hud som lettere blir irritert og sårbar. Ved å daglig tilføre fuktighetserum reduserer man dette.