8 hotte hudpleietrender

8 hotte hudpleietrender

TID FOR Å ta deg tid

2019 er godt igang og vi har så mange nydelige nyheter på vei inn hos oss, innen både hudpleie og makeup. Baderomshyllene skal i år by på rene og effektive super-produkter som serum, retinol- og AHA innholdsrike hudfavoritter. Dette er årets hotteste hudpleietrender:

1. K-Beauty

K-Beauty står for Koreansk Hudpleie, og er ekstremt fuktgivende produkter produsert i Korea, med en rengjørings-filosofi med faste pleiende ritualer med flere trinn i renseprosessen av både rens, essenser og serum, i tillegg til regelmessige eksfolierende og hydrerende behandlinger. Disse produktene er for det meste rotfestet i helt naturlige ingredienser, de er blant de mildeste og mykeste, men fullpakket med kraft. Det handler om å komme nærmere din egen hud, så den ser like fantastisk ut uten sminke.

Se våre beste K-Beauty produkter HER!

coverbrands_klairs_k_beauty_makeup_skincare_hudpleie_naturlig.jpg

2. Organisk

Organiske produkter kjennetegnes ved at de ofte er 100% økologiske, veganske og CrueltyFree produkter som skåner natur, dyr og miljø både i produksjon og bruk. Dette er ofte sertifiserte produkter uten både kjemiske konserveringsmidler og parabener, for en mer skånsom behandling av både hud og natur.

HER finner du våre organiske favoritter.

coverbrads_raa_organisk_hudpleie_makeup_skincare_naturlig.jpg

3. AHA-innholdsrike produkter

AHAs (alpha hydroxy acids) bidrar til å få huden din til å være på sitt aller beste. AHA arbeider som naturens “retexturing masters”, og forfiner og lysner, ofte huden slik at den føles myk, smidig og gjenopplivet.

Ved bruk av AHAs skal man være oppmerksom på den kraftigere behandlingen av det ytterste hudlaget, så i perioder hvor man bruker disse produktene så anbefales det å være ekstra påpasselig med å bruke en krem i etterkant med solfaktor. Huden blir nemlig ekstra ømfintlig og sårbar mot UV-stråler. Vi anbefaler alltid solfaktor 50 i ansiktet.

coverbrands_aha_acid_hudpleie_syre_makeup_the_ordinary.jpg

4. Kveldsrutinen

Det er ingen tvil om at en fast kvelds rutine også bidrar til å få huden til å være på sitt aller beste. Huden har godt av å fjerne, ikke bare all sminke, men også by-støv og annet smuss som setter seg i porene ila dagen. 2019 er spådd å være året hvor kveldsrutinen får et skikkelig løft, skjønnhetssøvnen får en ny dimensjon med de riktige produktene til din hud på natten; husk at mens du sover jobber huden på sitt beste med å restituere seg.

Fjern sminken og forbered huden på nattens magiske effekt, en balansert kombinasjon med nok søvn og tilpassede produkter så får du maks utnyttelse av din skjønnhetssøvn. Sjekk ut våre beste hudpleiere HER!

coverbrands_rituals_hudpleie_nattkrem_serum_eksfoliering.jpg

5. Hårpleie og -kur

Håret ditt er organisk og blir utsatt for de samme skadelige faktorene som huden din, kanskje noen ganger ende mer? Alle vet hvor mye hår betyr for dagen, og med lang erfaring og kompetanse har vi fin-plukket et sortiment med de beste produktene for ditt hår. Håret trenger også beskyttelse mot skadelig stråling fra solen, og pleie for å bevare både glans, vitalitet og ikke minst styrke.

Hår skal kures etter type (litt som med hudtype og masker), har du bleket hår trenger håret hovedsakelig protein- eller keratinkurer, ifølge André Auster, frisør og kreativ leder ved Auster Academy. Farget hår trenger en kur som hovedsakelig er rik på antioksidanter, men også protein og fuktighet. Antioksidanter beskytter farget hår fra å falme, så farge og glans holder lenger. Det anbefales også leave-in kurer til farget hår, disse sprayes i vått hår spray-form og virker ekstra beskyttende i tillegg.

2019 er året for håret! Et ekspert-tips er å bruke kur i håret 1-2 ganger per uke, gjerne mellom shamponering og balsam; dette fordi kurer ikke “lukker håret” på den samme måten som en balsam/conditioner gjør.

coverbrands_conditioner_haircare_haarpleie_haarkur_balsam.jpg

6. Serum og eksfoliering

Serum er det hotteste innen hudpleie om dagen. Serum pleier generelt enda dypere enn hva en hudkrem gjør, og både booster og forbereder huden for mer pleie fra din hudkrem. Ett ekstra pluss ved å bruke serum i tillegg til din ansiktskrem, er at du ikke trenger å bruke like mye hudkrem enn hva du ville være nødt til uten serum; for en dypere pleie på grunn av sin lettere konsistens og ekstra effektive og konsentrerte ingredienser.

Eksfoliering er med på å frembringe det beste av din hud ved å fjerne døde hudceller og rense bort alt overflødig smuss, og er viktig for hudhelsen ved alle hudtilstander og årstider. Om du har en fet hud, uren hud, moden hud eller tørr hud så vil en riktig eksfoliering (kommer i mange forskjellige styrker) bidra til å blant annet redusere og forebygge aldringstegn, friske opp huden ved å fjerne døde hudceller samt å forbedre hudens struktur.

Finn dine nye hudfavoritter av serum og eksfolieringer HER!

coverbrands_lipscrub_eksfoliering_rens_skrubb_hudpleie_trend.jpg

7. BOMB nails!

nail_art_coverbrands_essie_nails_makeup.png

Velpleide negler og hender spiller i flere sammenhenger en stor del av førsteinntrykket (sies ofte å være ditt visittkort!), i tillegg syns vi at velpleide negler og myke hender rett og slett gjør dagen litt ekstra hyggelig for oss selv. Det er ikke enkelt å opprettholde plettfri negler i dagens tidsjag, men heldigvis har det kommet produkter tilpasset tidsklemma. Pleiende produkter og pedikyr-sett er must-haves for vedlikehold av neglene, og er geniale de dagene man har litt ekstra tid til selvpleie. I tillegg har vi også skjønnhets vitaminer som styrker akkurat dine negler, og gjør de mindre flisete og sterkere slik at de tåler mer av hverdagen og behandlinger.

Få BOMB nails med et bredt utvalg lakker og ekstra tilbehør HER, og glem ikke våre deilige og effektive Beauty Bear vitaminer for ekstra boost til dine negler, se mer HER!

coverbrands_nail_negler_vitaminer_beauty_bears_hair.jpg

8. Solfaktor

2019 er året for å forplikte seg til å finne en solkrem du elsker, om det ikke allerede er endel av nyttårsforsettene, så er dette en du bør inkludere! Tiden er finne for å finne en solkrem som du absolutt elsker og som du kan bruke hver dag, 365 dager i året. Når du elsker solkrem, vil du være mer tilbøyelig til å bruke det, så prøv gjerne ut noen alternativer for å finne den som passer din hudtype aller best. Om du har tørr hud, så finn en som gir ekstra fukt, og hvis du har en fet hudtype, finn en mattende en. Det er også mange fargete alternativer for litt ekstra dekning, som f.eks COOLA sine mineralbaserte BB kremer med solfaktor 30 (en favoritt!).

I året med fokus på rens, eksfoliering og med økende bruk av kremer og behandlinger med syrer er det ekstremt viktig å beskytte huden ekstra godt. Finn sesongens solkrem HER!

coverbrands_coola_solfaktor_hudpleie_makeup_organisk.jpeg

Har du spørsmål om våre produkter, eller kanskje du trenger noen ekspert-tips til hudpleierutinen din? Nøl ikke med å ta kontakt med oss på telefon 926 07 600, via Facebook DM eller epost: info@coverbrands.no for ekstra assistanse - we got you covered!

HA et nydelig 2019!