Beauty boost

FORNØYELSEN AV KVALITET

SI HEI til vitaminbjørnene som bedrer kvaliteten på ditt hår, din hud, dine negler og brunfargen. Denne lille familien med skjønnhetsfremmende kosttilskudd er endelig i Norge, og våre kunder ser allerede resultater av disse effektfulle gummisa.

beauty_bears_vitaminer_coverbrands_skin_hair.jpg

De deilige vitaminbjørnene har et nøye sammensatt og høyt innhold av vitaminer, mineraler og næringsstoffer som styrker og vedlikeholder i henhold til din hud, ditt hår og dine negler - alle med dokumentert virkning.

FORNØYELSEN AV NATURLIGHET

Beauty Bears er produsert på fruktfibre, som gjør de ekstra mye å tygge. De er alle 100% veganske, inneholder kun naturlig smak og farge fra frukt. De er selvfølgelig ikke testet på dyr.

BEAUTY BEARS er utviklet og eid av dansk farmaceutisk industri a-s. Vitaminbjørnene er 100% veganske og er ikke testet på dyr. De inneholder ingen kunstige fargestoffer, heller ingen kunstige smaks- og søtningsstoffer.

Kombiner gjerne de fire ulike kosttilskuddene for maks oppnåelse av skjønnhetsfremmende vitaminer som styrker og vedlikeholder din hud, negler og hår.

beauty_bears_vitaminer_coverbrands.jpg

HAIR

Care for your hair, it`s the crown you never take off

HAIR vitaminbjørnene kommer med solbærsmak, som ved hjelp av essensielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler som styrker og vedlikeholder håret.

beauty_bears_hair_coverbrands_beauty_supply.jpg

Disse effektfulle vitaminbjørnene inneholder blant annet biotin, Acerola (Vitamin C) og folsyre som tilsammen vedlikeholder håret og bidrar til dannelse av kollagen og styrker blodkarrenes funksjon, som gjør det lettere for nye hår å vokse. Spesielt biotin styrker håret og gir det ekstra glans og fylde. Biotin styrker hardheten av hodebunnen ved å produsere fettsyrer som styrker hårets sunnhet og forebygger flass og brukket hår.

Et supert produkt for deg som ønsker å booste hårets vitalitet, vi elsker den uimotståelig digge smaken av solbær i Beauty Bear sine hårvitaminer.

Kundeuttalelse:

“Jeg har i over lang tid hatt problemer med veldig lite og tynne vipper etter bruk av vippe-extensions, men etter at jeg brukte Beauty Bears sine HAIR vitaminer så har vippene mine vokst så mye mer, og blitt betraktelig sterkere.”
Lene, 44 år

 

SKIN

Life isn`t perfect, but your skin can be

SKIN vitaminene er deilige gummies med smak av bringebær er spesielt sammensatt med essensielle næringsstoffer, som tilsammen styrker og vedlikeholder huden.

beauty_bears_skin_coverbrands_beauty_supply.jpg

Beauty Bear SKIN Vitamins inneholder blant annet ceramider, A-vitamin og zink, som tilsammen skiller ut avfallsstoffer og minsker uren hud, forbedrer hudkvaliteten og optimerer fuktighetsbalansen. Ceramideolien styrker hudens elastisitet og minsker synlighet av rynker. Fettstoffene i huden består av 50% ceramide-liptider, og ved å innta ceramideolje viser studier 18% reduksjon av rynker, 26% bedret elastisitet og 21% bedret fuktighet i huden.

Et ypperlig produkt for deg som ønsker å gi huden ekstra vitaminer for motvirke aldringstegn, hudvitaminene har en deilig smak av forfriskende bringebær.

 

NAIL

Pretty nails never go out of style

NAIL Vitamins er nydelige gummies med smak av grønne epler, spesielt utviklet med essensielle næringsstoffer, som styrker og vedlikeholder neglene.

beauty_bears_nail_coverbrands_beauty_supply.jpg

Beauty Bear sine NAIL Vitamins inneholder blant annet agerpadderokke, selen, vitamin B6 og B12 samt zink, som tilsammen vedlikeholder og styrker neglene. Dine negler kan fortelle om du får nok næringsstoffer, da svake negler ofte er et tegn på blant annet mangel på selen da kroppen nedprioriterer vedlikehold av negler hvis kroppen er i underskudd. Agerpadderokke inneholder organisk bundet silicium, som finnes i sterkt væv, og silicium gir dermed en sterk og fleksibel neglestruktur, som forebygger flekkete negler.

Vitamintilskudd med en uimotståelig eplesmak, vitaminbjørnene inneholder selen og zink som bidrar til å styrke og vedlikeholde dine negler.

 

TAN

Golden skin is always in

Med smak av fersken, som forbereder huden til sommerens sol. Et ideelt tilskudd for å oppnå den perfekte, vedvarende tan, samtidig som at den beskytter huden mot solskader.

beauty_bears_tan_coverbrands_beauty_supply.jpg

Beauty Bear TAN Vitamins inneholder betacaroten som bidrar til vedlikehold av huden, samt C-vitamin som hjelper med dannesen av ny kollagen i huden samt beskytter huden mot oxidativt stress. Betacaroten hjelper også hvis man har problemer med soleksem, og gjør det samtidig vanskeligere å bli solbrent. Start gjerne med disse vitaminbjørnene fire uker før sol-sesongen er over, og husk at de ikke erstatter bruken av solkrem.

Deilige gummies med ferskensmak. TAN vitaminbjørnene forbereder huden til sommerens sol innenfra. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oxidativ stress.

 
beauty_bears_coverbrands_vitamins_beauty_supply_girl.jpg

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om de superpopulære vitaminbjørnene våre, vi har selv testet og hørt flere erfaringer fra andre som har brukt disse deilige gummiesene over både kortere og lenger tid.