coverbrands.noComment

Hvordan bli vårklar med fire enkle steg

coverbrands.noComment
Hvordan bli vårklar med fire enkle steg

Våren har offisielt ankommet, og det er på tide med en skikkelig vårrengjøring av baderomsskapet! Huden vår har nemlig ulike behov året rundt og etter vinterens tunge syrebehandlinger, trenger den rikelig tilførsel av fuktighet, næring og pleie. La huden gløde de kommende vårmånedene med fire enkle steg - vi hjelper deg! 


Steg 1: Eksfoliering

Eksfoliering 1-2 ganger i uken er nøkkelen for å oppnå, men også opprettholde en sunn og glødende vårhud! Eksfoliering fjerner døde celler, overflødig smuss og olje som tetter porer og forårsaker urenheter og ujevn tekstur. En annen fordel med eksfoliering er at du oppnår optimal effekt av andre hudpleieprodukter. Ingrediensene vil trekkes dypere ned i huden og etterlate den jevnere, glattere og mer smidig!

Steg 2: Tilfør rikelig med fuktighet 

De fleste av oss vil oppleve huden som blass, mer sensitiv og oljete med oppblussing av urenheter. Dette er typiske endringer som oppstår ved sesongskifte fra vinter til vår. Det er dog normalt og er hudens måte å tilpasse seg, samt kompensere for endring av vær og temperatur. Rikelig tilførsel av fuktighet er viktig for å opprettholde en sunn og balansert vårhud! Vi anbefaler å gå for en ansiktskrem med lett konsistens og fuktighetsgivende ingredienser som blant annet hyaluronsyre.

Steg 3: Gi huden fornyet energi

Regelmessig ansiktsmassasje forbedrer hudens tekstur og gir ansiktet en frisk, sunn glød! Sett av et par minutter til egenpleietid morgen og kveld, og maser dine favoritt hudpleieprodukter forsiktig inn i huden. Stress, uønskede spenninger og hevelse vil reduseres og du vil øyeblikkelig føle deg mer avslappet. I tillegg til å øke blodsirkulasjonen, sies det også at ansiktsmassasje er en startdriver for lymfedrenering slik at en sunn, balansert og ren hud opprettholdes. For å få bedre smidighet, anbefaler vi at du benytter en ansiktsolje sammen med massasjeverktøy.

Steg 4: Bruk solfaktor

Etter en lang og kald vinter kan vi endelig kjenne solen så smått varme våre kinn. Dagene har brått blitt lysere, lengre og vi får tilført ny og etterlengtet energi gjennom D-Vitamin. Men det er også tiden vi blir eksponert for mye sol og dens skadelige UV-stråler. Solkrem er et absolutt must-have uansett sesong, og spesielt på denne tiden av året hvor det er lett å bli solbrent. Solkrem beskytter nemlig huden vår mot skadelige UV og UVB- stråler som kan forårsake pigmenteringsflekker og andre hudproblemer. Implementerer du solkrem i din daglige hudpleierutine, så bidrar du til å utsette tidlige aldringstegn slik som rynker og fine linjer. Hudeksperter anbefaler minst SPF30 i ansiktet, selv de dagene det er overskyet. Psst.. Solkrem bidrar i tillegg til jevnere brunfarge som holder lenger!


Det er ingen hemmelighet at akkurat slik som sesongene skifter, bør du også oppdatere og tilpasse din hudpleierutine. Du trenger dog definitivt ikke å bytte ut hele rutinen din med nye produkter. Ved å fokusere på nøkkelprodukter som virker eksfolierende, tilfører fuktighet og beskyttelse, så er du med på å opprettholde en balansert, sunn, frisk og glødende hud gjennom hele våren!