coverbrands.noComment

Tips til nye rutiner med et av verdens reneste sminkemerker

coverbrands.noComment
Tips til nye rutiner med et av verdens reneste sminkemerker

Er du bevist på hva du bruker i ansiktet? Med enkle grep kan gjøre skjønnhetsrutinen din mer miljø- og ingrediensbevisst. 

Det er viktig å sette seg gode skjønnhetsrutinen. Har du ikke startet enda, er det bare å sette igang! Her er 5 viktige punkter som du kan gjøre i skjønnhetsrutinen din for å gi en positiv forandring til både huden din og planeten din. 

INIKA Facebook Ad Image_0049_INIKA-curvy-lash-02.jpg
IK-Certified-Organic-Vegan-Lipstick-4.2g-Lifestyle-03.png

#1 Oppretthold en fast hudpleierutine

Huden vår er som kroppen vår - den trenger jevnlig og konstant trening og næring. For å opprettholde hudens sunnhet, er nøkkelingrediensen å ha en fast hudpleierutine og gjenta rutinen hver eneste morgen og kveld. Husk at det tar opptil en måned for huden din til å venne seg til et nytt hudpleieprodukt, så hvis du introduserer noe nytt i rutinen din, vær tålmodig og du vil se resultater.

Men hvorfor er det så viktig å rense og pleie huden hver morgen og kveld lurer du kanskje på? Huden vår skiller ut giftstoffer og sebum i løpet av natten, som både kan tette porene våre og gjøre den fet, oljete og tørr. Og om kvelden er det viktig å fjerne sminke og rense huden godt da huden i løpet av dagen blir utsatt for forurensing. Det er også viktig å rense for å fjerne døde hudceller og rense porene godt slik at produktene du bruker virker i dybden og tilfører rikelig med fuktighet til huden. Huden vår jobber ekstra hardt om natten, og det er derfor veldig viktig å preppe den godt før du legger deg, samtidig som å påføre næringsrike og pleiende produkter som huden din fortjener.

Som en god rens og sminkefjerner i ett og samme produkt, anbefaler vi Phytofuse Renew Camellia Oil Cleanser fra INIKA Organics , som inneholder antioksidantrik kameliaolje, shea- og kakaosmør som nærer og mykgjør huden. Det unike silikonbørstehode masserer huden skånsomt for å sikre optimal rensing, samtidig som den løser opp alle spor av make-up for en friskere og mer strålende hud.

For å beskytte hudens barriere og opprettholde fuktighet og elastitet er det viktig å bruke fuktighetsgivende produkter etter rens. Phyto-Active Botanical Face Oil inneholder 18 high-end botaniske oljer som forsterker hudens naturlige barriere, og gir optimal fornyelse for en frisk og glødende hud. Phytofuse Renew Maca Root Day Cream er en lett og luksuriøs dagkrem som inneholder botaniske ingrendienser som Maca Root ekstrakt, Phytofuse Renew Resveratrol Night Cream som beroliger og reparerer huden, samt fremmer og opprettholder fuktigheten i huden.

INIKA SKINCARE_0023_2019_09_02_VZ_INIKA_s09_743.jpg

#2 Velg naturlig og vegansk

Ikke bare er dyrevennlige og veganske produkter bra for dyrene, men det beskytter også huden vår fra skadelige syntetiske stoffer og konserveringsmidler som ofte blir brukt i skjønnhetsprodukter. Hvis du lurer på om naturlig hudpleie er bedre for huden din enn produkter som er kjemisk fremstilt, så er svaret ja! Naturlig hudpleie er like aktivt, fuktighetsgivende og beskyttende som vanlig hudpleie - bare uten alle de skadelige stoffene. Start i det små og finn alternativer til hudpleieproduktene du sverger til. Det finnes alltid naturlige og bedre alternativer.

For å gå et skritt videre, anbefaler vi også å gjøre skjønnhetsrutinen din vegansk. Til tross for at det de siste årene har blitt mer opplyst om at skjønnhetsprodukter testes på dyr, er det fortsatt mange merker der ute som fortsatt bruker ingredienser som er testet på dyr eller formulert med dyrerivater. Men velger du vegansk hudpleie og sminke kan du være trygg på at at du reduserer innvirkningen planeten vår, samtidig som du beskytter dyrevelferden.

Det finnes en hel verden der ute av veganske skjønnhetsprodukter, og det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte. Vi i Coverbrands anbefaler at du starter med å sjekke ut INIKA Organic, som er ansett og omtalt som verdens sunneste sminkemerke. INIKA har både hudpleie som er fri for alle “nasties” og makeup som er så ren at du omtrent kan sove med den. I tillegg til å være vegansk er også alle produktene er også 100% naturlig, 70%+ økologisk fremstilt, 100% dyrevennlig og 100% halal.

Skjermbilde 2021-01-08 kl. 07.04.41.png

#3 Bruk solfaktor hver dag

Hvis du ikke allerede bruker solkrem hver dag er dette et nødvendig steg å innføre i din daglige hudpleierutine i 2021. Daglig bruk av SPF beskytter huden vår og forhindrer tidlig aldringstegn, pigmentering av huden og fremfor alt bidrar til å beskytte mot skadelige UVA- og UVB-stråler. Selv på de mest snøfylte dagene tar ikke de skadelige UV-strålene fri. Bruk alltid en solfaktor etter din faste hudpleie rutine, og deretter kan du toppe det med makeup med SPF. 

INIKA Facebook Ad Image_0053_INIKA_misc face.jpg

#4 Vask sminkekostene dine oftere

En god hudpleierutine og sunn sminke er viktig for å holde huden frisk og glad. Men det er også viktig å tenke på at verktøyene man bruker bør være minst like sunne og rene. Akkurat som man ville tørket ansiktet med et rent håndkle, er det viktig å påføre sminke med rene koster. Over tid samler nemlig bakterier og oljer seg i kostene, og kan føre til at huden din får urenheter og blir irritert og oljete. Vi anbefaler at du vasker sminkekostene dine en gang i uken for at de skal være rene og bakteriefrie, men også for å forlenge livet til sminkekostene dine.

Ikke bare vil huden din bli glad av rene koster, men du vil også få finere og jevnere makeup. Rene koster gir nemlig finere farger da det ikke er blandet med andre produkter som sitter igjen i kosten. Ser du etter veganske sminkekoster av høy kvalitet? Alle makeupkostene til Inika er veganske, professionelle og har vunnet en rekke priser.

brushes lifestyle 02.jpg

#5 Velg miljøvennlige forpakninger

Det er ikke produktene vi bruker som kan være skadelig for omgivelsene våre, men forpakningen og emballasjen på produktene vi kjøper er også viktig å ta i betraktning. For å minske produksjonen av materiale som er skadelig for miljøet vårt, kan vi gjøre en forskjell ved å velge produkter som er bevart og pakket inn i miljøvennlig forpakning. Se etter produkter som er laget av resirkulert materiale, og du kan være trygg på at du har bidratt til å ta bedre vare på miljøet og planeten vår.

Matt powder 3.jpg