coverbrands.noComment

Slik får du ICON Amalie Olsen cat eye look

coverbrands.noComment
Slik får du ICON Amalie Olsen cat eye look

Vi har spurt youtuber og influencer jenta Amalie Olsen som står bak suksessen ICON BEAUTY serien om å vise hvordan hun legger sin go-to cat-eye look, og dele sine aller beste tips til våre venner. Det ville hun…

“Mine produkter kan enkelt brukes til å skape spennende looks med sterke farger, men til hverdags liker jeg å lage en mer nøytral look som passer de aller fleste” - Amalie Olsen


ICON serien er 100 % vegansk. Tilbakemeldingene fra kunder er gode! Produktene har høy kvalitet, og gir et lekkert resultat.

Før makeup

Å preppe huden er viktig for enhver makeup look. Både for at sminken skal legge seg bra på huden, og holde lenger. Jeg liker å ha en liten spa-session hvor jeg klargjør huden med ulike hudpleieprodukter, inkludert mine Eye Pads som lysner, kjøler ned og tilfører fuktighet under øynene, og Lipmask som gir fukt, glans og plumper opp leppene.

Make up rutinen. Step by step

For å påføre makeup bruker jeg koster fra Icon Beauty - et sett med 5 veganske høykvalitetskoster med ultra-myke syntetiske børstehår som gir en enkel og plettfri påføring. Håndtaket er laget av tre, dermed er kostekitet helt uten plast! Alle de fem kostene er skreddersydd for bruk av ICON Beauty palettene med øyenskygger, highlightere, bronzer, contour og blush.

Etter å ha påført base bestående av primer, foundation, concealer og pudder, så bruker jeg min Face-palett. Først legger jeg contour fargen med 02 kosten der jeg vil skape ekstra skygge i ansiktet; Under kinnbeina, i pannen og langs kjevepartiet.


For å få mer liv, farge og glød bruker jeg bronzer og blush som jeg legger med 01 kosten. Jeg legger bronzer samme sted som contour, men i et “større område” og mindre presist for å skape en all-over bronzed look. Jeg liker å legge blush på kinnbeina istedenfor på eplekinnene for å “løfte” ansiktet, men dette er veldig individuelt med tanke på ansiktsform og ønsket look. Prøv deg frem!

Et tips fra meg er å påføre highlighter etter du har satt sminken med din favoritt settingspray. På denne måten kommer pigmentene i highlighteren tydeligere frem, og gir en mer “wet-look”. Jeg bruker highlighteren i fargen Teddy fra min Eyeshadow-palett med 02 kosten.

Jeg har gul undertone i huden som fargen Teddy komplementer best. For å skape en glowy look er det fint å påføre highlighter på de punktene i ansiktet der lyset treffer eller de punktene du ønsker å fremheve; Høyt på kinnbena (ikke for nærme øynene og nesen), på tuppen av nesen, toppen av nesebeinet, over amorbuen og bittelitt på haka, i pannen, på brynsbenet og rett over øyenbrynene.

 
 

Cat-Eye looken med øyeskygge paletten min:

1.

Først påfører jeg Sheep over hele lokket og opp til brynet med 03 kost

IMG_0898.JPG

2.

Deretter påfører jeg Deer med samme kost i globalen og helt inn mot øyekroken for å skape dybde.

IMG_0899.JPG

3.

Valgfritt/tips: Hvis man ønsker en litt mer party look, kan man bruke 04 kosten og dytte på fargen Giraffe på hele eller deler av øyelokket.

IMG_0900.JPG

4.

Deretter påfører jeg Monki som en “V” fra ytre globalen/halve globalen og til vippekanten mer presist med 04 kosten. Jeg drar fargen litt opp og ut for å skape en cat-eye-aktig look. For å ikke få skarpe kanter bruker jeg 03 kosten for å blende det ut.

IMG_0901.JPG

5.

Deretter bruker jeg 05 kosten og fargen Bear og lager en winged skyggeliner langs hele vippekanten og drar den helt inn i øyekroken for å få cat-eye looken.

IMG_0905.JPG

6.

Til slutt bruker jeg 03 kosten og legger fargen Deer lett under øyet.

IMG_0906.JPG

7.

Til slutt bøyer jeg vippene med en vippetang og påfører ICON BEAUTY mascara. Mitt tips: Jeg liker å starte med å påføre produkt i lengdene på hvert øye, som lar produktet tørke litt før jeg drar det fra røttene og opp med en sikksakk bevegelse. På denne måten får jeg både lange og voluminøse vipper.

Dobbel dose never hurt nobody - jeg påfører en ekstra runde med Lipmask for ekstra glans og plump!

 

Ferdig Cat-Eye look:

IMG_0922.jpg