Kaja Bråthen

BeautyCon 2019

Kaja Bråthen
BeautyCon 2019

De varme månedene nærmer seg med stormskritt, hvilket betyr at det er på tide å leke seg med de nye trendene for den kommende sesongen. Og som du allerede vet: We always got you covered on all the latest trends!


Den årlige skjønnhets festivalen BeautyCon kicket off i New York lørdag forrige uke, og vi var selvfølgelig til stede for å rapportere til deg om de hotteste og fresheste trendene innen skjønnhet og hudpleie fra verdens mest omtalte Beauty festival. Folkemengden krydde av lekre og kreative looks - noen med røde, rosa og oransje lepper, andre med smokey øyne og milelange løsvipper. Her er det rom for alle og en hver, uavhengig av bakgrunn, kjønn, seksuell legning - alle er akseptert og hyllet. We LOVE. Og hvis du trodde BeautyCon handlet kun om ytre skjønnhet tar du rimelig feil - her er det nemlig stor fokus på at skjønnhet først og fremst kommer innenfra, og at makeup er et verktøy for å kunne uttrykke din individualitet og tørre å vise frem hvem du er.

GettyImages-1027895730.jpg

Og nettopp det er hva vi ser er noe av det HOTTESTE denne sesongen - å tørre å vise din naturlige, bare og fryktløse jeg. Nå skal full-coverage foundationen legges tilbake i skuffen, og alt du har av hudpleie, fuktighetsmasker og solkrem skal finnes frem. Fokuset på glød har aldri vært større, og jo mer glansfullt og dewy uttrykk, jo bedre! Contouring, baking og strobing som lenge har vært i vinden ser til å sakte men sikkert forsvinne fra trendbildet, og dette er noe vi også ser i nyhetene som kommer denne våren.

Blant hundrevis av stands på BeautyCon fant vi selvfølgelig våre ultimate favoritt brands The Balm og Embryolisse. Blant milelange køer var vi så heldige å få sneket oss frem til ekspert make-up artistene for å få insidertips om hva som er freshest akkurat nå!

The Balm’s makeup artist Evyn pekte raskt ut Balm Shelter Tinted Moisturizer og tvilling produktene Mary-Dew Manizer og Bonnie-Dew Manizer som must-have produktene denne sesongen. Disse to bestselgerne er akkurat hva man trenger for å skape den naturlige, freshe look som nå er i vinden.

MEET MARY-DEW

Get your glow ON!

 

Og Embryolisse er intet unntak! Makeup-artistenes utkårede favoritt produkt, multi-use produktet lait-crème concentré, er noe alle og en hver bør investere i. Kremen kan brukes som primer, fuktighetskrem, sminkefjerner, fuktmaske, eksfoliator og til og med som en dewy og naturlig highlighter. Beauty tip: bland denne med Mary-Dew Manizer for et ekstra glødende resultat!

MAKE-UP ARTISTENES FAVORITT

Embryolisse lait-crème concentré

Og sist men ikke minst for de som liker å være mer på den vågale siden - så er også en av de aller heteste trendene akkurat nå å bruke knalle farger i kombinasjon av en naturlig look. Denne looken var definitivt en gjenganger på Beauty festivalen, der folk hadde både limegrønne, rosa og blå øyelokk. Dette er en make-up trend som har vært mye brukt på catwalkene den siste sesongene og er nå kommet for å bli. Tørr du å slenge deg på?

 

DARE TO BE DIFFERENT

Lek deg frem med regnbuens farger med NYX sin Ultimate Shadow Palette - Brights