Sarah B. Johansen

PREPP FOR PÅSKE

Sarah B. Johansen
PREPP FOR PÅSKE

Påsken og våren nærmer seg med stormskritt, og i den forbindelse ønsker vi å minne dere på å pakke med dere dette i bagen - uavhengig om du reiser på fjellet, eller har bypåske:

 

SOLFAKTOR

Det er ikke uten grunn at solkrem står øverst på vår huskeliste for denne våren, og påsken. Strålene fra solen skaper frie radikaler i huden, som kan bryte ned kollagenet, og føre til tidlig aldring. Overeksponering av sol kan føre til pigmentflekker.

ANSIKT


LEPPENE

Det er viktig å gjenta smøringen med solkrem utover dagen, men dersom man har sminket seg er det ikke alltid lett å få til.

Med dette supre produktet fra Coola er det lettere å opprettholde beskyttelsen, selv med sminke.

Syns du, eller noen andre i reisefølget at smøring med solkrem er for tidkrevende, eller klissete? Vi har løsningen:


Solbriller

Det er ikke bare huden som må beskyttes i solen, øyene trenger også ekstra beskyttelse, fordi lyset fra solen inneholder UV-stråler som er skadelige for øynene. Huden rundt øynene er i tillegg veldig tynne, noe som gjør at den ekstra utsatt for solen. En annen viktig ting å tenkte på er faren for snøblindhet, og dette kan forekomme uten at det er snø. Snøblindhet er en forbrenning på øyets hornhinne.

Sun style TREND NÅ


I toalettmappen

Toilet Bag Semsket - Light Brown fra Lulu's er en stor og romslig toalettmappe med rom langs sidene innvendig.


Foundation

Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer fra Milani er er både foundation og concealer i ett - begge to med vannfast formula. Dette er topp å ha med seg på tur, både fordi den holder seg fin uansett vær, men også fordi den er et 2 i 1 produkt, slik at du ikke trenger å ta med deg mer enn nødvendig.


Mascara

Unngå sorte panda-ringer rundt øyene etter mascaraen med disse vannfaste alternativene:


Solpudder

Bestselgeren Bahama Mama fra theBalm er et matt solpudder som gir deg herlig solbrun hud uten oransje undertoner.

Tips! Den er også perfekt til konturering! Bahama Mama er helt uten parabener og selvfølgelig IKKE testet på dyr.

Solpudder-kost som er perfekt til skape konturer, definere og blende ut. Kommer med lokk slik at du enkelt kan oppbevare den i vesken uten at den blir skitten.


På alles lepper

Gi leppene dine et ekstra hint av farge og strålende glans med Dr. Lipp Tint Sweet Potato. Formulert med Spiselige Plante Pigmenter som er 100% naturlige og GMO-frie, er denne leppepomaden et herlig naturlig og vegan produkt! Balmen jobber med å helbrede og fukte tørre og sensitive lepper, samtidig som den gir leppene en glødende og glansfull finish som varer i timevis.


Renseservietter

Simple Cleansing Wipes er milde og skånsomme renseservietter som fjerner all type sminke, til og med vannfast maskara. Den både renser og toner huden uten å tøre den ut, slik at den etterlates myk og ren. Simple Cleansing Wipes passer fint til sensitiv hud, og innehodler både vitamin E og B5.


Tørrshampoo

Batiste gjør dårlige hårdager enklere! I løpet av et par minutter har du fjernet gamle produktrester, fett og skitt. Håret får en vakker glans, duft og volum.


Ut på tur

Sip by Swell

Superkul drikkeflaske fra Sip by S'well! Holder ekstremt godt på temperaturene, både varmt og kaldt. Ta den med på stranden, i parken, på tur eller trening. De kule drikkeflaskene fra S'well er laget av rustfritt stål, lekker ikke og holder drikken varm i 12 timer, og kald i 24 timer. Flasken kommer i 4 forskjellige størrelser, og mange design som passer hele familien.


HOT CONTENT

Utnytt kosen max, en kopp kaffe eller te er alltid en god idé! Nyt ferien din enten du er til fjells eller nyter påsken i byen.