OM OSS

www.coverbrands.no - Skjønnhet på nett!

Coverbrands.no har Norges største utvalg av fargekosmetikk og er samtidig en av Norges største aktører innen kategorien skjønnhet på nett.

Brands that are born to be on the Cover!

I skrivende stund har vi over 350 ulike merker og over 8900 ulike produkter. Vi velger kontinuerlig ut merker/ brands som har utmerket seg på en eller annen måte. Hos oss finner du både velkjente internasjonale brands, men også nye, spennende og innovative merker som du kanskje ikke har hørt om. MEN vi lover deg at uansett hvilket merke eller produkt du velger så er kvalitet det vi setter høyest.

Alle merker vi forhandler er å finne i mote- og skjønnhets magasiner verden over hver eneste måned, og velkjente celebrities og skjønnhetsidealer er dedikerte brukere av de ulike merkene.

We put YOU on the Cover!

Coverbrands.no har mottatt en rekke priser de siste årene. Nylig ble vi kåret til ”Årets mest inspirerende nettbutikk” 2015 – og det er  med vår ferske blogg at vi ønsker å inspirere akkurat DEG!

Beauty Supply - Distribusjon

Gjennom vårt distribusjonsselskap Beauty markedsfører vi følgende merker på det Norske markedet: theBalm, Billion Dollar Brows, KIDE, Studiomakeup, Barry M, Lipcote og Beauty UK.

De ulike seriene fås kjøpt på Coverbrands.no, i utvalgte parfymerier, makeup butikker, frisørsalonger og eksklusive fashion boutiques. Fullstendig liste finner du på Beautysupply.no!

www.beautysupply.no