CoverbrandsComment

Beauty in a box

CoverbrandsComment
Beauty in a box

Davines er et hårpleiemerke med nøye utviklede produkter grunnlagt i 1983 av familien Bollati i Parma i Italia. Bedriften startet utgangspunktet opp som et high-end hårpleieforskningslaboratorium, og etter et tiår med dyrking av formler og spesialkompetanse, ble merkevaren Davines født. 

davines_coverbrands_haircare_sminke.jpg

Familien Bollati har siden starten fokusert på å lage kvalitetsprodukter som er vitenskapelig konstruert for effektivitet, særegen stil og ånd. Både produksjon og produkter fremstilles med stor respekt for miljøet. 

Davines_logo_black copy.png

Davines hårpleieprodukter produseres fremdeles i Parma, i en kombinasjon av høyeste kvalitet av naturlige ingredienser med vitenskapelig forskning. Utforsking og åpenhet og med respekt for kultur i alle dens former, utvikler Davines stadig konsepter og produkter som utfordrer de generelle forestillingene om skjønnhet. De er i dag et stort internasjonalt selskap, men røttene er stekt plantet i bedriftens arv; som et familieeid laboratorium styrt med hjerte for miljø og kvalitetsprodukter med en tidløs appell.

Vi har testet et lite utvalg av vårt sortiment av Davines produkter, denne gangen med fokus på tørre tupper, og her er favorittene som virkelig griper tak i problemet, og som i tillegg dufter himmelsk:

Vår egen skjønnhets-ekspert Rose anbefaler å bruke NOUNOU Hair Mask FØR OI Conditioner, da hår masken ikke har samme lukke-effekt for håret som en conditioner har. OI Conditioner er i tillegg et ypperlig produkt for deg som varmebehandler håret ditt, da den har egenskaper som gjør at håret tørker raskere i tillegg til at den beskytter hårets struktur fra varme-skader. Etter to uker med disse produktene i bruk har håret fått tilbake både glans og spenst. Vi gir Davines ekstra kred for det tidsriktige og enkle designet på innpakningen, som preger badehyllen med en autentisk og rå stil - helt i tråd med Davines egen visjon.

WE LOVE.

Klikk på hvert enkelt produktbilde for å lære mer, eller se hele kolleksjonen med disse rå hårpleie-produktene fra Davines hos oss her!