coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

SOMMERFAVORITTER

Vi elsker sommer og akkurat nå bugner Coverbrands.no over av fantastiske nyheter som er perfekt for deg som oppdatere sminken din eller trenger nye skjønnhetsprodukter til du skal reise på sommerferie. Ta en titt på våre skjønne nyheter og finn deg noen nye favoritter i sminkepungen. 

1. GlitterEyes: Wow! Vi er helt forelsket i de nye øyeskyggepalettene fra GlitterEyes. Dette håndlagde glitteret er det hotteste og mest sofistikerte i beautverdenen nå, så om du ønsker deg en palett som bokstavelig talt glitrer må du være rask! GlitterEyes benytter ingredienser av høy kvalitet og øyeskuggene holder ekstra lenge.


2. Le Tan Coconut Water Tanning Foam: Hvis solen uteblir er selvbruning et must for å få brunfargen du ønsker deg! Dette nye selvbruningsskummet fra Le Tan gir huden din herlig glød og dufter fantastisk. 


3. Eve Lom Kissmix Cheeky: Denne lipbalmen som er en farget versjon av den originale bestselgeren Eve Lom Kiss Mix gjør leppene dine myke og kysseklare. Hei sommer! 


4. Rudolph Care After Sun Shimmer Sorbet: Vi dåner litt bare av navnet på denne nye after-sun kremen fra Rudolph Sun. Den beroliger huden din etter soling og inneholder gullstøv som gir brunfargen en fantastisk glød! Vi er hektet <3


5. Winky Lux Flower Balm Lip Stain Pink: Denne fuktighetsgivende leppestiften er en fryd både for leppene og øyet :) Denne lipbalmen reagerer når den kommer i kontakt med leppene dine og gir dem et nydelig hint av rosa farge. Tips: Den kan også brukes som en blush, så har du 2-i-1, et genialt tips til hvordan å pakke lett i feriekofferten.


6. Le Tan Coconut SPF 50: Ingen sommer uten solkrem! Le Tan er et av Australias største og mest kjente hudpleie-merker med over 30 års erfaring innen solbeskyttelse. Denne solkremen forblir en bestselger år etter år hos oss. Finnes også i SPF 8, SPF 15 og SPF 30. 


7. Jeffree Star Skin Frost Princess Cut: Denne kompakte og skimrende highlighteren er perfekt for deg som elsker vegansk sminke! Den prinsesse-rosa fargen passer er superfin som highlighter på kinnbena, som øyenskygge eller som shimmer på kroppen for å skape en ekstra glamorøs look.


8. Deborah Lippmann Cake By The Ocean Gel Lab Pro: Denne lakken fra den verdensberømte manikyristen Deborah Lippmann er et sunt og nytt alternativ til vanlig gel-neglelakk. Den kombinerer teknologien som er brukt i Gel Lab Pro med farget neglelakk og inneholder 10 aktive ingredienser som gir glans, holdbarhet og sunne negler.


9. Idun Magna Mascara: Gla`nyhet til alle veganere der ute :) Denne mascaraen gir deg både lengre og fyldigere vipper med bare to lag.


10. The Balm Photobalm Foundation: Med Photobalm Powder Foundation trenger du ikke noe filter for å bli superstjerne på Instagram! theBalm har nettopp lansert sin første pudder-foundation noensinne som gir flawless hudsminke.


TID FOR BRYLLUP

TI MUST-HAVE SMINKEFAVORITTER