Huden din trenger deg
pads.jpg

Vi vet at det ikke alltid er lett å vite hvordan man skal finne en god rutine og base til huden sin. Når det er friskt og kaldt ute er det viktig å gi huden litt ekstra god pleie og omtanke. Mange vil føle seg litt ekstra sensitiv og tørr på denne tiden av året. Derfor gir vi i Coverbrands.no deg noen tips under her.

coverbrands_sminke_vakker_hud_makeup_quote.jpg

DAGSRUTINE TIL DEG

For å få maks ut av dine hudpleieprodukter er det viktig å rense med riktige produkter til din hud.

Start derfor alltid dagen din med å rense huden, mange hopper over denne rutinen, men mens du sover er huden din i repareringsmodus. Noe som fører til at den trekker ut avfallsstoffer og talg. Vi foretrekker en god fuktighetsgivende rens som passer alle hudtyper for eksempel denne. Det å rense huden om morgenen er også viktig for at kremer og serum skal få bedre penetreringsevne. Deretter bruker du en god toner som opprettholder riktig PH-verdi til din hud. Klapp forsiktig produktet på huden for at den skal trekke godt ned. Denne kan også brukes med bomullspadsene vi henviser til lenger ned i innlegget.

coverbrands_sminke_vakker_hud_makeup_nydelig.jpg

Nå er huden din klar for ett serum som du velger utifra om du ønsker ytterligere fukt, korrigerer rynker, pigmenteringer eller acnearr. Det du føler passer deg. Se her for en super serum.

Da er din hud klar for en krem som beskytter huden din og gir deg en pleien den trenger gjennom dagen. Du finner ett utvalg her.

Solfaktor er det siste steget i en god hudpleierutine. Dette er den billigste investeringen du kan gjøre ovenfor huden din når det kommer til rynker og tidlig aldring. Som de fleste vet er solskadet hud noe av det som første som avslører alder. Solkrem beskytter huden din mot pigmentflekker, og de farlige UV strålene. Selv om det er overskyet og ikke solen er fremme så er det viktig å bruke solkrem. Det optimale er å velge en som minimum har solfaktor 30, men alt er bedre enn ikke noe. Du finner din nye eller gamle favoritt her!

Nå er du klar for å NYTE dagen med god samvittighet ovenfor huden din <3

coverbrands_sminke_vakker_hud_makeup_trend.jpg

 

KVELDSRUTINE TIL DEG

Når kvelden kommer er det utrolig viktig å prioritere og vaske huden før du legger deg, selvom det ofte frister å gå direkte i seng om dagen har vært lang. Huden din vil takke deg i det lange løp. På denne tiden av året er det perfekt å starte med en olje-rens, denne er super deilig. Fjerner alle spor etter svette, støv, sminke og andre miljøfaktorer. Påfør litt på en fuktig bomullspad og gni lett på øyesminken så i resten av ansiktet med sirkulære bevegelser.

coverbrands_sminke_vakker_hud_makeup_pads.jpg

Ett par ganger i uken er det lurt å eksfoliere huden sin. Huden din fornyer seg ca hver 25 dag, dette fører til døde hudceller som gjerne blir liggende igjen på huden. På denne tiden av året er det lurt å velge en med enzymer da fort en skrubb med grove korn kan gjøre huden din mer irritert. Vi anbefaler deg denne eller denne som passer alle hudtyper også de som sliter med akne og har sensitiv hud. Det er også gjort forskning som viser at hvis man velger en med syrer som glykol, salisyl eller laktater, så har det stor vinning i forhold til solskader, gir huden pleie og gjør den myk. Pluss at det renser tette porer og øker celleomsetningshastigheten, som vil si at de forsinker tidlig aldring. Ikke bli redd når du ser ordet syre, det finnes forskjellige typer som er milde mot huden din. Viktig med bruk av solkrem på dagtid hvert fall om du eksfolierer huden din da den blir ekstra sart.

Til vanlig går du rett på en rens du føler er tilpasset din hudtype. Denne fjerner restene etter oljen som var i steg 1 og huden din vil føles helt fantastisk myk etterpå.

Gjør deretter samme rutinen som over med toner, serum og krem.

coverbrands_vakekr_sminke_hudpleie_hud.jpg

BOOST HUDEN DIN

Når du føler huden din trenger enda litt ekstra pleie eller du ønsker å piffe deg litt ekstra opp. Så går du for en deilig fuktighetsgivende eller oppstrammende maske dette vil få huden din til å er noen av våres favoritter. Her blir det hyppig brukt noen dager i uken for å gi huden den lille ekstra luksus følelsen.

GOLD DUST HYDROGEL MASK Kr. 99

GOLD DUST HYDROGEL MASK Kr. 99

NATURAL VITAMIN 21.5 ENHANCING SHEET MASK KR. 49

NATURAL VITAMIN 21.5 ENHANCING SHEET MASK KR. 49

SLEEP MASK KR. 89

SLEEP MASK KR. 89

HYDRATING BUBBLE MASK 299,-

HYDRATING BUBBLE MASK 299,-

HOURS LONG MOISTURIZING GAUZE SHEET MASK KR. 59,-

HOURS LONG MOISTURIZING GAUZE SHEET MASK KR. 59,-

 

Denne lille her (finnes også i 30ml) er også helt genial å ha med seg på tur, finnes i to størrelser så den er lett å ta med seg om man for eksempel skal på en skitur, eller gåtur og akutt skulle trengt litt ekstra fukt. Perfekt også om man har noen ekstra tørre steder på huden, påfør da produktet evt lokalt der det trengs.

Ikke glem at det også er viktig å smøre huden din innifra. Drikk masse vann og få i deg litt forskjellige nøtter, frukt og grønnsaker i løpet av dagen for å virkelig ta vare på deg selv både utenpå og innvendig.

Husk at om du trenger ytterligere hjelp eller veiledning, så er vi her for deg. Kontakt oss gjerne for flere spørsmål, ingen spørsmål er dumme. Vi ønsker deg en fin vinter videre, og gleder oss sammen med dere til våren og sommeren som står for døren <3

Huden din vil takke deg!

XxX med kjærlighet for huden, fra oss i Coverbrands.no