Disse produktene bør du investere i
UKE46-BF-BLOGGINNLEGG.gif

Trenger du påfyll av sminke, hud- og hårpleie, eller har du startet jakten på årets julegaver?

På årets største shoppingdag er det mye penger å spare på de beste tilbudene. Som en av Norges største nettbutikker for skjønnhet og kosmetikk har vi i www.coverbrands.no lang erfaring med de beste og mest populære sminke-, hud og hårpleieproduktene på markedet. 

Nå har vi årets største Black Friday- salg med opptil 80% rabatt på alle våre 10.000 skjønnhetsprodukter, samt gratis frakt uansett hvor mye du handler for. Er du en håpløs beautyjunkie som aldri får nok skjønnhetsprodukter? Eller er du litt usikker på hva du skal fylle sminkepungen med? Vi har satt sammen en shoppingguide til hvilke 10 skjønnhetsprodukter alle jenter bør ha i sminkepungen! Om du benytter Black Friday til å handle julegaver gir vi deg også tips til våre fem mest populære venninnegaver. Om du ikke var klar over det allerede så har vi 365 dagers åpent kjøp! 


Fordelen med en mineral foundation er at den ikke dekker til porene, men lar huden din puste. bareMinerals Original Foundation SPF 15 er et av verdens mest solgte mineralpudder, og det er ikke uten grunn! Foundationen smelter lett inn, og legger seg som et silkemykt lag på huden. Du velger selv dekkeevne ved å påføre pudderet lagvis- enten du ønsker et helt naturlig eller mer dekkende resultat. Og det aller beste- denne mineral makeupen er så ren at du faktisk kan sove med den! Benytt sjansen til å fylle opp med sminke du uansett bruker, på Black Friday får du billig bareMinerals sminke på coverbrands.no.


En concealer er din aller beste venn når en uventet kvise dukker opp, eller du har trøtthetstegn og mørke ringer under øynene. Vår mest solgte Concealer L.A Girl HD Pro Conceal koster nå under femtilappen og er et must i sminkepungen. De lyse fargene passer som en matt highlighter, mens de mørkeste nyansene er perfekt til konturering.

Om du elsker mineralsminke bør du sjekke ut vår favoritt Glominreals Concealer Under Eye som gir et fresht og våkent blikk.


UKE46-BF-BLOGGINNLEGG3.png

Et solpudder er et must i sminkepungen. Bahama Mama fra theBalm er vår bestselgende bronzer gjennom tidene, og definitivt ett av produktene du bør klikke hjem på Black Friday. Dette matte mulituse pudderet kan også brukes som en matt baseskygge og er perfekt til konturering.


UKE46-BF-BLOGGINNLEGG4.png

Elsker du "quick-fix" produkter som gjør gir glød og fuktighet på få minutter? Da bør du inkludere en ansiktsmaske i din faste hudpleierutine. Vår definitive bestselgere er peel- off masken The Original Peel Off Mask fra Decrusto. Den renser porene i dybden, fjerner urenheter og etterlater huden ren og frisk.

UKE46-BF-BLOGGINNLEGG-BILDER7.png

Sheet masker har også blitt utrolig populært den siste tiden. Vårt Koreanske hudpleiemerke Oh K! har både søte og supereffektive ansiktsmasker for en rekke behov. Sjekk ut Gold Dust Hydro gel mask eller Snail Sheet Mask med ekte snegleslim (!) som gir liv til gusten hud.


UKE46-BF-BLOGGINNLEGG5.png

Jakten på den perfekte mascara er for mange et evigvarende prosjekt, men nå trenger du ikke lete lenger! L` Oreal Paradise Extatic Mascara er mascaraen alle jenter vil ha om dagen. Den ultralette børsten gir en enkel påføring, og bygger intenst volum og spektakulær lengde slik at du får vipper med wow- effekt! Vi har samlet de beste mascaraene markedet har å by på her om du vil sjekke ut resten av utvalget vårt. 


For å oppnå et perfekt resultat når du sminker deg trenger du gode sminkekoster. Den gode nyheten er at børster av fantastisk kvalitet ikke lenger trenger å koste en formue. Real Techniques har budsjettvennlige, myke og holdbare sminkekoster og beautyblendere som er utviklet av den verdensberømte makeupartisten Sam & Nic Chapman. Sjekk også ut våre andre sminkekoster her.


UKE46-BF-BLOGGINNLEGG13.png
UKE46-BF-BLOGGINNLEGG-BILDER11.png

Er du en av dem som ofte opplever å bli litt blank i t-sonen i løpet av dagen, eller at sminken ikke holder like lenge som du skulle ønske? Med et anti-shine pudder er redningen nær! thebalm Sexy Mama er et av våre bestselgende fikseringspuddere som forvandler blank hud til matt og silkemyk på 1,2,3. Kompaktpudderet har innebygget speil, og tar null plass i sminkepungen!


UKE46-BF-BLOGGINNLEGG8.png
UKE46-BF-BLOGGINNLEGG-BILDER12.png

Velformede og definerte bryn rammer inn ansiktet og gir det et løft, og nå trenger du ikke lenger å bare drømme om å få perfekte bryn som Kim Kardashian eller andre store Instagrammere. Dipbrow fra Anastasia Beverly Hills er en kremet, vannfast farge til bryna som gir deg fyldige og formfulle bryn med kun ett produkt. Dette er en brynpomade som setter seg raskt, og holder i timevis. TIPS! Den kan også brukes som eyeliner. 


UKE46-BF-BLOGGINNLEGG14.png

Med en øyeskyggepalett som inneholder godt pigmenterte skygger og variete farger kan du leke deg med en rekke uttrykk og stiler. Øyeskyggepalettene fra Morphe er våre definitivt mest populære, så om skal få fatt i en palett på Black Friday må du være rask. 

Nykommeren som har seilet rett opp blant våre bestselgere er Jolie Beauty`s Bomb Dot Com som er en glitterpalett med 24 fantastiske øyeskygger. Et must for alle makeupjunkies! 


UKE46-BF-BLOGGINNLEGG10.png

Vi mener at alle jenter alltid bør ha en rød leppestift i umiddelbar nærhet :) Røde lepper er både klassisk, sofistikert og sexy, i tillegg til at det kler de aller fleste. Med en rød leppestift i vesken kan du alltid takke ja til en uventet date eller spontan middagsinvitasjon med jentene. En rød leppestift er også perfekt å ha på dager hvor du ikke rekker å legge en full makeup før skole eller jobb. Vi digger NYX Professional Makeup Velvet Matte Lipstick i Fargen Blood Love. 


Lulu`s Cosmetics Bag Beige: En klassisk sminkepung som passer både som venninnegave eller til mor eller søster. 

Mary-Lou Manizer: Vår all time bestselgende highlighter er en helt sikker vinner! 

BF-BLOGG-JULEGAVETIPS3.png

Voluspa Chrisp Champagne Decorative Candle: Gi en gave som gleder i mange timer. Dette nydelige lyset har en mild og klassisk duft og passer perfekt til en person som elsker hjemmekos og interiør. 

BF-BLOGG-JULEGAVETIPS4.png

theBalm Meet Matt(e) Hughes Set Volume 3: Dette supersøte kitet bestående av 6 små, matte eppestifter i ulike farger er den perfekte julegave til en venninne som elsker å matche leppestiftene sine til et hvert antrekk. I tillegg er de superpraktiske å ha med seg i vesken.


På www.coverbrands.no kan du velge blant 10.000 skjønnhetsprodukter og få bestillingen tilsendt hjem i postkassen din, helt gratis! Vi er sertifisert Trygg- E handel, og du har alltid 365 dagers åpent kjøp.

Besøk vårt unike Black Friday-salg i dag! 

UKE44-APSIS-NYHETSBREV-FOOTER2.png