Beauty On The Go

Beauty On The Go

YOUR GUIDE TO THE ULTIMATE BEAUTY TRAVEL ESSENTIALS.

Sommeren er like rundt hjørnet, hvilket betyr at de fleste av oss kommer til å farte rundt og være på reisefot mesteparten av tiden. Det kan være vanskelig å vite hva man skal pakke med seg på tur, spesielt hvis man skal ut å fly og har begrenset med både plass og vekt. Derfor har vi satt sammen en liten guide til dere med go-to produktene som får plass i en hver koffert og som du kan ta med deg hvor som helst. Alle produktene er TSA-approved, hvilket betyr at du får de gjennom alle sikkerhetskontroller på flyplasser. Prepare to be prepared!

LULU’S X

GLO SKIN BEAUTY

LIMITED EDITION TRAVEL KIT

Lulus x Glo Skin Beauty Limited Edition Beauty Kit er reisesettet du trenger for å holde seg fresh og glødende denne sommeren. Få solkysset hud, forfriskende fuktighet og glansfulle lepper med produkter fra Glo Skin Beauty sammen med den tidløse makeup-bagen fra Lulu's. Settet består av den vakre og praktiske makeupvesken suzy cosmetics, Glo Skin Beauty Bronze sunkiss, Hydration Mist og Gloss whisper. Toalettmappen passer ypperlig til dine favoritt mini makeup must-haves. Med dette kitet er du allerede på god vei med å ha med deg det du trenger!


BARE MINERALS

COMPLEXION RESCUE HYDRATING FOUNDATION STICK SPF 25

Selvom man oftest får finere og mer glødende hud om sommeren, er foundationen fortsatt et fast inventar i sminkepungen for mange. Nyheten Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick SPF 25 er en flytende, vannbasert foundation i stickformat med SPF 25. Med praktisk og lett forpakning er produktet perfekt å ha med seg på reise eller i vesken. Formelen er rikt fuktighetsgivende med over 30% mineralrikt vann, og kan bygge opp en medium til full dekkevne. Den lette teksturen er enkel å påføre, smelter inn i huden og etterlater en sunn glød. Bruk denne multifunksjonelle stiften som foundation, concealer eller for contouring. And oh: produktet er 100% vegansk.

Caudalie

Beauty Elixir 30ml

Beauty Elixir fra Caudalie har blitt et cult-produkt verden over, og er foretrukket av en rekke makeup-artister, «beauty junkies» og kjendiser. Beauty Elixir er en plantebasert ansikts-mist som glatter ut fine linjer, strammer inn porer og gir huden en umiddelbar glød. Består av 100% naturlige ingredienser, og kan også benyttes som setting-spray. Passer for alle hudtyper og kommer i 30ml som passer perfekt i hvilken som helst veske.

Batiste

Dry Shampoo Minis

Kanskje en av de mest geniale oppfinnelsene noensinne (spør du oss). Med Batiste Dry Shampoo Mini kan du friske opp håret hvor som helst, når som helst. Ikke bare ser håret fresht og nyvasket ut, men det gir også en fin hold og volum til håret. Denne mini størrelsen kommer i 50ml, og er super å ha med seg on-the-go.

Embryolisse

Embryolisse

Lait-Crème Concentré

Superkremen med superkrefter. Dette multiuse produktet er elsket og hyllet av makeup-artister, modeller og kjendiser fra hele verden for sine utallige egenskaper. Lait-Crème Concentré kan brukes som sminkefjerner, primer, fuktighetskrem, ansiktsmaske, håndkrem - you name it. Denne magiske kremen er det ultimate reise produktet ettersom det er flere produkter i en. Travel must-have number one!

ZITSTICKA

KILLA

Det hotteste produktet hos Coverbrands akkurat nå er KILLA fra ZitSticka - kvisebekjemperen som jobber i dybden av betennelsen og stopper kvisen før den bryter ut. (Og ja, den er akkurat like utrolig som det den høres ut som.) Dette produktet er ypperlig å ha med seg som en livredder om kvisene skulle melde sin ankomst på ferie. Patchene er små og tar nærmest ingen plass.

COOLA

TRAVEL KIT SPORT SPF 50

Sist men ikke minst er det aller viktigste om sommeren å beskytte seg for solen og de farlige UVA strålene. Solkremer tar ofte stor plass og er tunge å ha med seg, derfor er det kjekt med et reisekit med mindre størrelser. Coola Travel Kit Sport SPF 50 passer til de som kommer til å ha lange, aktive dager i solen og vil beskytte seg godt for solstrålene dagen lang. Husk at man fortsatt blir brun med høy faktor - det gjør faktisk at fargen holder enda lenger!