CoverbrandsComment

CAN YOU KEEP UP?

CoverbrandsComment
CAN YOU KEEP UP?

Har du tatt deg selv i å undre på hvILKE PRODUKTER Kardashian/Jenner klanen BRUKER FOR å holde seg så freshe? KEEP ON READING.

Gang på gang ser vi dem med strålende og plettfri hud på både tv-skjermen og på lekre selfies på Instagram. Selv for deres hektiske og travle liv klarer de utrolig nok å holde huden i sjakk til alle tider. Hvordan? Med det beste av det beste innen hudpleie. Vi i Coverbrands har derfor gjort researchen for deg for å finne ut hva disse damene sverger til, og tar deg på innsiden hva Kardashian søstrenes hemmeligheter er for å holde huden sin ung og glødende.

Keep Up With..


%2B0148823472081.jpg

Kim:

- The Ordinary / Granactive Retionid 2% Emulsion

- Peter Thomas Roth / Retinol Fusion PM

- Bio Oil


-2j2gb.ord003_theordinary_granactiveretinoid2emulsion_1560x1960_tmp1963638851.jpg
 

En av de ultimate favorittproduktene til Kim er Granactive Retinoid 2% Emulsion fra The Ordinary - et serum som kombinerer to former av neste generasjons retinoid:

En 2% konsentrasjon av Granactive Retinoid som er et kompleks av løselig Hydroxypinacolone Retinoate (HPR). HPR er en avansert form av retinoid, som er en ester av retinsyre som gir bedre effekt mot aldringstegn enn retinol, retinylpalmitat og nesten alle andre former av retinoid.

Formlene av retinoid som benyttes i produktet er utviklet for å redusere irritasjon som vanligvis kan oppstå i forbindelse med bruk av retinoider (inkl. retinol), samtidig som de gir bedre synlige resultater mot aldringstegn.

Oh, og nevnte vi at du hos oss får Granactive Retinoid 2% Emulsion til kun 179,-?


Det andre produktet Kim sverger til er er Peter Thomas Roth Retinol sin Fusion PM Night Serum. Peter Thomas Roth er et merke med banebrytende formler, som kombinerer effektive og kraftige ingredienser med avansert teknologi for å levere hudpleie av høyeste kvalitet.

Dette aktive serumet inneholder time-released Microencapsulated Retinol 1.5% som skånsomt eksfolierer huden gjennom natten og fjerner døde hudceller. Serumet reduserer synligheten av fine linjer og rynker, og forbedrer hudens tone og tekstur. Produktet er beriket med Vitamin C og E, fri of olje og duft og tilfører fuktighet til alle hudtyper. Er det et serum du bør investere i, så er det dette.


 

Sist men ikke minst er prisvinnende Bio-Oil produktet Kim bruker for å glatte ut hudens overflate og redusere visuelle ujevnheter. Bio-Oil gjør at strekkmerker, arr og fargeforskjeller i huden blir mindre synlige, og har også god virkning på moden hud og dehydrert hud. Denne er en favoritt verden over, så at Kim har lagt sin elsk på denne er definitivt ikke overraskende!

Bruk den i ansiktet eller hvor som helst på kroppen ekstra pleie og fuktighet. Bio-Oil inneholder vitaminer og planteekstrakter, samt PurCellin Oil™ som gjør konsistensen lett og sørger for at huden absorberer den raskt og effektivt. 9823749279457.jpg

Kourtney:

- Caudalie / Beauty Elixir

- Sara Happ / The Lip Scrub

- Caudalie / Crushed Cabernet Scrub


 

Kourtney er den av søsknene som legger mest vekt på naturlige og plantebaserte produkter, og Caudalie sin Beauty Elixir er en av hennes must-haves for å holde huden fresh og hydrated i løpet av dagen. Dette viser hun frem i sin Beauty Regimen video filmet for selve Vogue Magazine. Spray den på etter påført hudpleie, eller etter sminke for ekstra setting og fuktighet.

Beauty Elixir er en plantebasert ansikts-mist som glatter ut fine linjer, strammer inn porer og gir huden en umiddelbar glød. Består av 100% naturlige ingredienser, og kan også benyttes som setting-spray. Misten er en av Caudalies kult-produkter, og er foretrukket av en rekke makeup-artister, «beauty junkies» og kjendiser. Passer for alle hudtyper.


Hemmeligheten til myke og glansfulle lepper er en god leppeskrubb, og dette er selvfølgelig noe Kourtney sørger for å være en del av hudpleie rutinen sin. The Lip Scrub fra Sara Happ er en leppeskrubb som eliminerer tørr, flassende hud og gjør leppene myke og skinnende. Essensielt hvis du bruker leppestift for et flawless resultat!


 

Talking about scrubs: Kourtney sitt favoritt kroppspleieprodukt er ingen ringere enn Caudalie Crushed Cabernet Scrub som består av 99% naturlige ingredienser.

Dette er en profesjonell kroppsskrubb med druekjerne og seks essensielle oljer, som etterlater huden glatt og silkemyk. Om du ikke allerede visste det, er en av de viktigste hemmelighetene til en jevn og glødende brunfarge enten i solen eller med selvtan å skrubbe huden godt for all død hud først. Another insider tip: hvis du skal påføre selftan må huden vaskes med shower gel etter bruk av skrubben da oljen kan lage skjolder.


019834874098.jpg

Kylie:

- Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask

- Oh K! Snail Sheet Mask


 

Ikke la navnet skremme deg vekk. Ja, det er utrolig nok snegleslim i denne masken - men det er nettopp denne ingrediensen som gjør underverker for huden og gjør at selv Kylie Jenner har lagt sin elsk på dette produktet.

Snail Secretion Filtrate som er slimet som sneglen har rundt seg, er spesielt rikt på proteiner, hyaluronsyre og antioksidanter som er utrolig nærende for huden.

Snail Sheet Mask fra Oh K! er en ansiktsmaske som gir intens fuktighet til tørr, dehydrert, trøtt og livløs hud, slik at den igjen vil bli frisk og glødende. PS: Perfekt å bruke før du påfører sminken før en kveld ut på byen!

Sneglemasken fra Oh K! er ikke den eneste masken Kylie bruker for å holde huden sin fresh og fuktig. Panda Calming Sheet Mask fra Masque Bar også en av de store favorittene til superstjernen. Ansiktsmasken kommer i et super-cute pandatrykk, som tilfører rikelig med fuktighet til huden og har beroligende egenskaper.

De pleiende ingrediensene i sheet-masken er Honningekstrakt, Lavendelvann og Kameliaekstrakt. Hos oss får du Panda Calming Sheet Mask for kun 49,-!