coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

SMINKE PÅ BUDSJETT

FUKTIGHETSKREMEN: 

Embryolisses fuktighetskrem, primer og sminkefjerner i ett og samme produkt har for lengst fått kultstatus blant makeup-artister, kjendiser og modeller over hele verden. Et definitivt must-have i sminkepungen!

MASCARAEN:

Maybellines legendariske Great Lash Mascara pleier vippene, samtidig somden gjør dem fyldigere uten å klumpe. En fantastisk mascara som kun koster rett over hundrelappen!

LEPPESTIFTEN:

NYX Professional Makeups Lingerie Liquid Lipstick er både holdbar og myk i konsistensen, i tillegg til at den gir en perfekt matt finish. Med Lingerie Lipstick har du råd til flere leppestifter som kan matche antrekkene dine, i stedet for å svi av alle pengene på kun ett, dyrt leppeprodukt. Minst like fine som Kylie Jenners matte leppestifter synes vi.

EYELINEREN:

En god eyeliner er et must-have i sminkepungen denne høsten. Bruk eyelineren på nye måter og lag gjerne ditt helt eget grafiske mønster. Beauty UKs eyeliner har en praktisk gummitupp som gjør det superenkelt å legge presise linjer.

TØRRSJAMPOEN:

Batiste har tørrsjampoer for mange ulike behov i tillegg til en rekke stylingprodukter til håret. Denne budsjettvennlige tørrsjampoen koster kun 79 kroner og sparer deg for masse tid de dagene du har det ekstra hektisk. Hei, slumring på morgenkvisten!

BRYNSPRODUKTET:

NYX Professional Makeup 3-in 1 Brow Pencil gir deg fantastiske bryn på budsjett. Dette er en øyenbrynspenn, et brynspudder og en øyenbrynsmaskara i ett og samme produkt som er enkelt å ha med overalt!

ØYESKYGGEPALETTEN:

Ja, vi elsker Morphe 35F. Denne palletten gir deg utrolig mange øyenskygger for pengene, og det store fargespekteret gjør at du kan leke deg med utallige sminke- uttrykk. 

HIGHLIGHTEREN:

BarryMs flytende highligter fremhever dine beste ansiktstrekk. Bruk den alene, eller bland den i foundationen din for fantastisk glød!

BRONZEREN: 

Warpaint7 Loose Bronzing Powder smelter lett inn i huden og gir deg gir deg en ekte “Hawaiian glow”.

SETTING PUDDERET: 

Glem Instagram filteret! NYX #Nofilter gjør deg selfie-klar på «no time». Bruk setting pudderet som et avsluttende produkt over hudsminken for å gjøre den ekstra holdbar.

 

 

HOT AKKURAT NÅ

TID FOR BRYLLUP