coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

TID FOR BRYLLUP

Enten du skal stå brud, være forlover eller bryllupsgjest, har vi laget en stor guide til de beste sminketipsene og produktene du trenger for å få sminken til å sitte gjennom både fotografering og gledestårer!

SLIK BLIR DU KLAR:

PREPPING 

Ca 2-4 dager før bryllupet bør du gi både hud, hår og kropp ny glød og fuktighet. Snarveien til et vakkert og glødende ansikt er en god peeling og en fuktighetsgivende ansiktsmaske. Avslutt med et serum som gir pleie og næring.

Husk at hva du spiser og drikker påvirker huden. Vi anbefaler derfor sunn mat og masse sitronvann i dagene før bryllupet. 

1. Ansiktsmaske fra MaskerAide, 59kr. 

2. Serum fra Elde, 499kr.

3. Ansiktsskrubb fra Jorgobé, 249kr. 

Til kroppen er selvbruning et must for å føle seg fresh. Start med å skrubbe huden for at selvbruningen skal sitte så lenge som mulig. Påfør selvbruningen minst 3-5 dager i forkant av den store dagen slik at fargen får «satt seg» og du blir komfortabel med resultatet. På selve bryllupsdagen kan du gi fargen en ny boost ved å blande en flytende highlighter i bodylotionen din for en lett shimmereffekt.

4. Kroppsskrubb fra Rudolph Care, 390kr. 

5. Selvbruning fra St.Tropez, 629kr. 

TIPS! 

Dersom du ikke har rukket å påføre selvbuning funker et solpudder på synlig hud bra som en quick-fix. Denne mineral-bronzeren fra Kide gir en helt fantastisk glød!

6. Solpudder fra Kide, 599kr.

7. Highlighter fra Barry M, 99kr. 

Gi håret en god kur dagen før bryllupet. Husk at håret er lettere å style og sette opp når det ikke er nyvasket samme dag.

8. Hårkur fra Sprekenhus, 399kr. 

PÅ SELVE DAGEN

ØYESMINKE

De aller fleste går for en en klassisk og naturlig sminkelook på bryllupsdagen. Siden kamera og blitzlys ofte «spiser» opp litt sminke bør du ha på litt mer på enn du tror du trenger for å se fin ut på bilder. Dette gjelder spesielt hudsminken. 

Start med å legge øyensminke. Dersom du skulle søle eller drysse øyeskygge unngår du på denne måten å ødelegge selve hudsminken. Vannfast mascara er et must denne dagen. Hvis du vil ha ekstra fokus på øynene kan du også velge et par naturlige løsvipper. 

Unngå øyenskygger med glitter. Velg heller matte skygger eller de med lett shimmer-effekt. En eyeliner er klassisk og fint for å ramme inn og markere øynene. For å åpne blikket an du legge en hudfarget kajal langs nedre våtkant. 

1. Vannfast mascara fra Inglot, 150kr. 

2. Løsvipper fra Lilly Lashes, fra 269kr. 

Du bør velge brune, rosa eller ferskenfargede øyenskygger som gir varme og glød til ansiktet. Bruk også gjerne en øyemaske før du legger sminken for å få et ekstra våkent blikk.  

3. Øyeskyggepalett fra theBalm, NÅ SUPERTILBUD 199kr. 

4. Eyeliner fra Glo Minerals, 240kr. 

5. Eyeliner fra theBalm, 189kr. 

6. Øyemaske fra MaskerAide, 229kr. 

HUDSMINKE

Invester i hudsminke med god dekkevne og høy kvalitet som gjør at huden holder seg flawless gjennom både fotografering og gledestårer.

En foundationprimer er et must for å få et optimalt grunnlag for foundation. Start med å påføre en flytende foundation med en god dekkevne og legg deretter en kompakt pudderfoundation over. Avslutt med en setting spray for å holde sminken på plass.  Husk blottingpapir og ekstra pudder i vesken. 

1. Primer fra Nyx, 169kr. 

2. Foundation/concealer fra Milani, 209kr. 

3. Setting spray fra Gerard Cosmetics, 229kr. 

4. Blotting paper fra NYX, 69kr. 

5. Pudder- foundation fra theBalm, 299kr. 

Gå for en ferskenfarget eller nøytral rosa blush som gir friske rosekinn. Som siste finish kan du legge en highlighter langs nesbenet, over amorbuen og øverst på kinnbenet. 

6. Blush fra Milani, 189kr. 

7. Highlighter fra Ofra Cosmetics, 379kr. 

LEPPER

Prepp leppene noen dager i forkant med en leppeskrubb slik at de er myke og perfekte til selve dagen. Velg det leppeproduktet du liker best til leppene, enten det er en matt lepppestift, en gloss eller en lip stain med et hint av farge. Er du brud eller forlover bør du holde tonene i dus rosa eller nude og unngå knall rød eller rosa leppestift.

Husk alltid å ta med leppeproduktene dine i vesken, slik at du kan gjøre en touchup i løpet av dagen :) 

1. Leppeskrubb fra Jeffree Star, 199kr. 

2. Leppestift fra Ofra Cosmetics, 219kr. 

3. Matt leppestift fra theBalm, 209kr. 

4. Lip stain fra Winky Lux, 179kr. 

SMINKE PÅ BUDSJETT

SOMMERFAVORITTER