coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

HØSTENS SMINKETRENDER!

Med høsten rett rundt hjørnet er det på tide å ta en opprydding i sminkepungen og gjøre seg klar for nye sminketrender! Her er en smugtitt på de viktigste trendene høsten har å by på, samt produktene du trenger for å skape stilen.

Åttitallet gjør sitt comeback i både mote- og skjønnhetsbilde denne høsten. Det er flere trender som gjelder når det kommer til bryn men den hotteste av dem alle er buskebrynene! La pinsetten ligge i høst og bruk produkter som får brynene til å vokse seg fyldige. Våre aller beste anbefalinger om du virkelig vil få fart på hårveksten er den store snakkisen Pukka Castor oil eller Billion Dollar Brows Brow boost. Disse produktene må brukes helt regelmessig for å få best effekt. Mens du venter på at brynene dine skal vokse seg kraftigere kan du definere og forme dem med en vannfast brynpenn eller pomade. Har du lyst på superbryn på to minutter bør du teste ut nyheten Wunderbrows, denne browgelen inneholder en unik blanding av fibre som svært like øyebrynshår i tillegg til spesielt utviklede pigmenter som raskt fester seg til hud og hår. Bryngeleen låser fibrene og fargen fast i brynene, noe som gir en ekstrem lang holdbarhet.

Markerte lepper med et gotisk uttrykk er superhot denne sesongen. Herlige, mørke bær- og plommefarger kommer for fullt og vil du være ekstra vågal kan du gå fort sort på leppene. Vi elsker NYX sin Soft Matte Lip cream og fargene Transylvania og Copenhagen er perfekte for den gotiske trenden. Sjekk ut alle leppestiftene våre HER! 

Det er to ting eyelineren din må være i høst, sort og dramatisk! Cat-eyes formen med vinget kant er en evig klassiker som holder seg, i tillegg kommer en kraftig markering av våtkanten med sort liner for fullt. Og du, det er lov å duse ut dersom du liker en litt softere look. Flytende, gel eller blyant? Finn din favoritt- eyeliner HER! 

Sunn, frisk og glødende hud går aldri av moten. Ta en liten pause fra kontureringen i høst, nå holder det med et hint av glød og naturlige, friske rosekinn. En perfekt naturlig glød kan du få ved å blande litt highlighter inn i den flytende foundationen din. Velg en blush som både gjør deg vakker og ser fantastisk ut, Milani Rose Blush er vår klare høstfavoritt!

OSLO RUNWAY / GET THE LOOK

FESTIVALFIN!