coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

VÅRTRENDER: VERY BERRY <3

Vårens skjønnhetsbilde er preget av saftige bærfarger i alle varianter, og gir et sofistikert og rent uttrykk! Lek deg og eksperimenter med freshe farger både på negler, lepper og øyne. Fremhev gjerne er område av gangen og tenk på sminke som en fantastisk måte å friske opp et nøytralt antrekk på!

Velstelte negler i herlige rosa-toner er superfresht til sommerbrun hud. Vi har lagt vår elsk på Deborah Lippmann i fargen "Contant craving"       kr 179 og Essie "Flowerista" kr 139,-

Vi digger kombinasjonen av rosekinn og en duggfrisk hud. Roser i kinnene har gjennom all tid blitt sett på som et sunnhetstegn, enten man har vært ute i frisk luft eller fått litt hjelp med sminke. Sørg for at du jevner ut all rødtone i huden med foundation og en eventuell nøytraliserende ansiktsprimer før du fullfører looken med blush. Våre favoritter er: Kjær Weis Cream blush i fargen "Lovely" kr 479,-en økologisk kremet blush som smelter fantastisk inn i huden, og budsjettvennlige BarryM Make me blush i fargen "Rhubarb Crumble"

Det er noen med årstiden vi går i møte som gjør at man får lyst til å eksperimentere med en nye leppefarger hver dag- så hvorfor ikke? Velg uttrykk og varier mellom matte leppestifter, produkter med litt glans eller en gloss/balm med bare et hint av farge. Vi elsker den kombinerte blushen og lip balmen Maybelline Lips Balm & Blush i fargen "Juicy Rose" kr 69,-, NYX Matte Lip stick i fargen "Bloody Mary" kr 109,- og theBalm girls lipstick "Amanda Kissmylips" kr 199,-

Et ansiktspudder eller en highligter med et hint av rosa gir en fantastisk glød til huden. Prøv bareMinerals All over Face color "Radiance Rose" kr 259,- over hele ansiktet eller Cindy-Lou Manizer highligter kr 249,- fra theBalm for å fremheve enkelte ansiktstrekk.

Hos oss i coverbrands.no finner du et stort utvalg av produkter som passer perfekt til denne sminketrenden. Vi ønsker alle en fantastisk og fargerik vår :)

  

FESTIVALFIN!

FÅ PERFEKT HUD MED BAKING <3