coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

FESTIVALFIN!

Sol, sommer og minner du aldri glemmer <3 Festivalsesongen nærmer seg, og er det et sted vi jenter vil se «tilfeldig fantastiske» ut så er det på festival! Vi i Coverbrands er selvsagt ivrige festivaldeltakere og hver vår elsker vi å hente inspirasjon og oppdatere oss på sesongens sminketrender, mens vi planlegger antrekk og hører på favorittmusikken på Spotify:

Vi gir deg fire sminketrender som sklir rett inn på festivalområdet, samt huskelisten for hva du bør ha med deg enten du har dagspass eller kjører full festivaluke på campen.

 

Øyeskygger i turkis, grønt og blått blandet i hverandre mikset med duggfriske rosekinn og nøytrale lepper oser 70`s glam. Med andre ord en perfekt look til årets festival! Hvis du ikke bruker fargesterke skygger til vanlig, er det lurt å kjøpe en rimelig palett som NYX sin Love in Paris. Den koster kun 139 kr og inneholder 9 godt pigmenterte skygger. Varianten "Love Affair with Louis" passer perfekt for å skape looken. Du får skyggene til å sitte hele dagen ved å legge en øyeskyggeprimer under. For å få helt naturlige rosekinn anbefaler vi en kremblush. Den er også enkel å påføre med fingrene dersom du trenger en touch up i løpet av dagen. Vår budsjettfavoritt er Beauty UK Sweet Cheeks Raspberry Ripple til kr 99,-

Trenden med påtegnede fregner tok virkelig helt av da Kylie Jenner la ut et bilde av looken på sin Instagramkonto og vi må si at vi digger at det er så enkelt å jukse seg til det søte, sommerlige uttrykket: ) Bruk en vannfast kajal eller øyenbrynspenn og tegn små prikker på der du ønsker fregner. Vi har testet ut å lage looken med Billion Dollar Brows Universal Brow pencil og synes brynpennen fungerer veldig bra til formålet. Pris kr 199,-

Lag en kul og sofistikert vri på den naturlige hippie chic-stilen med røde lepper! (Ja, du vil bli lagt merke til og sikkert også beundret). Den matte leppestiften Meet Matt(e) Hughes i fargen Dedicated fra theBalm sitter lenge og holder leppene fuktige. Love it! 

Løsvipper er nøkkelen til å alltid se våken og fresh ut på festival. Du slipper at mascaraen renner av i eventuelt regnvær samt at du får et mer intens blikk. Gå for god kvalitet slik at du kan ta av vippene og bruke dem flere ganger. Ta en titt på vårt store utvalg av vipper her. 

1. Solkrem: Ingen festivalsommer uten solkrem! Husk å bruke høy solfaktor (SPF) så slipper du å smøre deg så ofte. Vår favoritt er Le Tan Coconut SPF 30 til kroppen og Rudolph Care SPF 50 til ansiktet.&nbsp;  2. Solbriller: Et par kule shades gjør susen på festival! Briller med speilglass er både kult og trendy og en ekstra bonus er at du kan smugtitte på de kjekke guttene uten at de har sjansen til å oppdage det;) Sjekk ut våres nyheter fra Quay her og LeSpecs her.  3. Sminkeservietter: Et definitivt must hvis du skal tilbringe uken på festivalcampen. NYX Be Gone sminkefjerner servietter kun kr 59 og fjerner til og med vannfast mascara 4. Travalo: Denne geniale beholderen rommer ca 40 spray av din favorittparfyme og er genial å ha i vesken eller i jakkelommen. Du finner den her.&nbsp;  5. Kondomer: Ta ansvar og ha med kondomer i vesken. Kjekt å ha om du du møter på en kjekk sommerflørt. Sjekk alle varianter fra RFSU her .&nbsp; 6. En kompakt sminkepalett: Det er genialt å ha med seg en mini palett med det mest nødvendig du trenger for å føle deg fresh hele dagen. Autobalm fra theBalm er liten og hendig og inneholder både highligter, blush, øyeskygge og liner.&nbsp; 7. Leppestift eller lipbalm: Kysseklare lepper- ja takk! velg mellom gloss, matt leppestift, lip balm eller liptint, sjekk vårt store utvalg av leppeprodukter her. &nbsp; 8. Hår- og kroppsprodukter i reisestørrelse: Vi elsker dette kitet fra Alexander Sprekenhus som inneholder fire essentials til hud og hår. Perfekt når du må pakke lett og lite.&nbsp;

1. Solkrem: Ingen festivalsommer uten solkrem! Husk å bruke høy solfaktor (SPF) så slipper du å smøre deg så ofte. Vår favoritt er Le Tan Coconut SPF 30 til kroppen og Rudolph Care SPF 50 til ansiktet. 

2. Solbriller: Et par kule shades gjør susen på festival! Briller med speilglass er både kult og trendy og en ekstra bonus er at du kan smugtitte på de kjekke guttene uten at de har sjansen til å oppdage det;) Sjekk ut våres nyheter fra Quay her og LeSpecs her.

3. Sminkeservietter: Et definitivt must hvis du skal tilbringe uken på festivalcampen. NYX Be Gone sminkefjerner servietter kun kr 59 og fjerner til og med vannfast mascara

4. Travalo: Denne geniale beholderen rommer ca 40 spray av din favorittparfyme og er genial å ha i vesken eller i jakkelommen. Du finner den her. 

5. Kondomer: Ta ansvar og ha med kondomer i vesken. Kjekt å ha om du du møter på en kjekk sommerflørt. Sjekk alle varianter fra RFSU her

6. En kompakt sminkepalett: Det er genialt å ha med seg en mini palett med det mest nødvendig du trenger for å føle deg fresh hele dagen. Autobalm fra theBalm er liten og hendig og inneholder både highligter, blush, øyeskygge og liner. 

7. Leppestift eller lipbalm: Kysseklare lepper- ja takk! velg mellom gloss, matt leppestift, lip balm eller liptint, sjekk vårt store utvalg av leppeprodukter her. 

8. Hår- og kroppsprodukter i reisestørrelse: Vi elsker dette kitet fra Alexander Sprekenhus som inneholder fire essentials til hud og hår. Perfekt når du må pakke lett og lite. 

HØSTENS SMINKETRENDER!

VÅRTRENDER: VERY BERRY <3