coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

FÅ PERFEKT HUD MED BAKING <3

Både konturering og strobing har vært store buzz-ord på sminkefronten i 2015, og det nye året byr selvsagt også på nye sminketrender. Vi sier bare: Bring it on! 

Akkurat nå er baking den nye trenden som er i ferd med å ta av. Poenget med baking er blant annet at du gjennom å bruke et transparent pudder som «bakes» på huden over tid, oppnår en så matt og feilfri finish at huden gløder! Teknikken blir blant annet benyttet av the Kardashians makeupartist Mario Dedivanovic og har også blitt benyttet i drag- mijøet i flere år, så helt ny er den riktignok ikke. Det gjør den alikevel ikke mindre hot av den grunn.

Her er en enkel guide til hvordan du kan bli din egen «bake-mester»!

1.    Start med å påføre den vanlige basemakeupen din som primer og foundation og kontur.

2.    Legg en kremet under eye- concealer i triangelform under øyet med en beauty blender eller en liquid concealer brush. Blend godt inn i huden slik at du ikke får noen synlige overganger.

3.    Start selve bake-prosessen ved å trykke et transparent powder på huden med en beauty blender. For ekstra holdbar sminke spray beauty blenderen med setting spray før du begynner påføring av pudder. Pudderet skal sitte på i minst 10 minutter slik at sminken setter seg godt. Mens du venter kan du for eksempel gjøre bryn eller øyne.

4.    Avslutt med å børste pudderet lett av med en stor pudderkost eller en fanbrush. Dersom du ønsker ekstra glød kan du påføre en highlighter på kinnben og nese . Helt til slutt låser du sminken med en setting spray fra NYX for optimal holdbarhet.

Lykke til!

VÅRTRENDER: VERY BERRY <3

HER GJØR DU DE BESTE SKJØNNHETSKUPPENE PÅ BLACK FRIDAY!