coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

HVA ER STROBING?

Glem alt du har lært om konturering (det var vanskelig å mestre, uansett;)) og gjør deg klar for høstens store trend- strobing. Denne teknikken er perfekt for deg som liker en naturlig sminke og en duggfrisk, skimrende glød.  Slik får du looken steg for steg:    

Hva er det? 

Strobing handler om å fremheve ansiktet, highlight stedene hvor lyset treffer først. 

Hvordan er det annerledes fra countouring?  

Strobing er en sminketeknikk som bare bruker lys til å fremheve ansiktet. Det blir ikke brukt bronzer eller mørkt pudder. 

Hvordan får du looken? 

Ta på highlighter på de stedene du vanligvis ville blitt naturlig ”sun-kissed” over kinnbena, neseryggen, øyebrynsbenet, amor buen, pannen og haken. 

SLIK GÅR DU FÅR DU LOOKEN, STEG FOR STEG:

1. Moisturize: Prepp huden med en fuktighetsgivende ansiktsskrem. Strobing handler om å få den perfekte gløden så start med det viktigste først, nemlig å tilføre nok fuktighet. Husk at du alltid bør velge ansiktskrem etter hudtypen din. En krem som gir masse fuktighet er Active Moist fra Dermalogica. For å få den perfekte looken påfører du en lysreflekterende krem over fuktighetskremen din. Glo Minerals Sheer tint illuminator gir en herlig glød og kan benyttes både under og over basesminke.   

2. Conceal it: En lysreflekterende concealer er et musthave til strobing. Glo Minerals Brightener highlight concealer dekker ujevnheter samtidig som den den lysner opp ønskede områder. Finnes i to nyanser – light og medium. Husk å velge en concealer som er tilpasset din hudfarge.   

3. Illuminate: Bruk highlighter kun på de områdene som fanger lyset, altså på kinnbena, langs neseryggen, i øyekroken, på haken, og over amorbuen.  For at higlighteren virkelig skal fremheve dine naturlige trekk er det viktig at produktet ikke påføres over hele ansiktet. Fokusere kun på de områdene du faktisk vil fremheve. Hvis du har en tendens til fet hud/glinsende hud anbefaler vi deg å unngå å bruke highligter i pannen og på haken.  Highlightere kommer i mange ulike konsistenser, både flytende, løs og fast form. Prøv deg frem for å finne den varianten du synes er lettest å jobbe med.  Denne flytende highlighteren fra MeMeMe fungerer kjempe bra på kinnbena, pannen og haken. Vår favoritt Mary-lou passer overalt, og er et must i sminkepungen hvis man ønsker å få et perfekt strobing resultat. Bonusen med dette produktet er at det også kan brukes som øyeskygge og shimmer til kroppen.   

4. Blend it: Uansett hvilke type highlighter du velger er det viktig og blende den godt inn i huden for et naturlig resultat. En Beauty Blender som fuktes litt er perfekt til formålet. Du kan også bruke en såkalt fan-brush som denne fra Glo Minerals eller fingrene hvis det gir deg enda bedre kontroll. 


DISSE CULT PRODUKTENE BØR ALLE JENTER HA <3

FRESH PÅ 5 MINUTTER!