coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

FRESH PÅ 5 MINUTTER!

Multi-use og enkle produkter er stikkordet dersom du ønsker å legge en rask makeup. Her er de viktigste produktene du trenger til en frisk og naturlig hverdagslook.

1. Start med å legge en cc cream som jevner ut huden, gir fuktighet og et hint av farge. Denne kremen fra Embryolisse er vel verdt investeringen, kr 455.

2. En god concealer er et musthave for å dekke mørke ringer under øyene, skjule kviser og ujevnheter i huden, samt gi et fresht helhetsinntrykk! Camouflage concealer fra glo er suveren når det kommer til dekkevne og holdbarhet, kr 295,-. I tillegg anbefaler vi en egen concealer til øyepartiet. Denne concealeren fra bareMinerals har en lett konsistens og gir god dekkevne samtidig som den er lysreflekterende. Vår favoritt, kr 289,-

3. Friske rosekinn er et enkelt triks for å se umiddelbar fresh ut, påfør en kremblush på eplekinnene og blend den godt inn for en naturlig look. Denne blushen fra Youngblood i fargen Taffeta er perfekt til formålet, kr 355,-

4. Med en highligter kan du fremheve dine beste ansiktstrekk. Vi elsker multi-use produktet Mary-Lou Manizer som er en kombinert highlighter, øyeskygge og skimmer i ett og samme produkt!

5. Avslutt med mascara og en nøytral gloss som gir litt farge. Sjekk utvalget av mascaraer her og finn din favoritt gloss her.  

Voila- du er good to go!

HVA ER STROBING?

HØSTENS STORE HÅRTRENDER!