coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

HØSTENS STORE HÅRTRENDER!

Her er 5 hårtrender vi elsker denne høsten! 

1. Messy ponytail

Denne høsten skal hestehalen være tilfeldig, litt rufsete og sitte lavt. Få den messy looken ved å preppe med en saltvannspray etter du har vasket håret og fest deretter hestehalen med en kul strikk. Sjekk ut strikkene fra Emijay for en søt look eller bestselgerne fra Blax som ikke sliter på håret! 

2. Waves

Fantastiske bølger er en evig klassiker og er superhot også denne høsten. Looken skal se tilfeldig ut så en god ide kan være å lufttørke håret i stedet for å føne det. Dersom du har et typisk glatt og nordisk hår anbefaler vi å krølle håret med en styler fra ghd! Husk å gre ut krøllene før du forsegler med en hårspray! Bruk også alltid en varmebeskyttende spray når du jobber med stylingjern.

3. Tie the knot

Knuten blir et must denne høsten og kan gjøres i mange ulike varianter. Sjekk gjerne youtube for inspirasjon! Viktig med en god hårpspray for at knuten skal sitte gjennom hele dagen. 

4. We love the braid

Vi elsker fletter i alle størrelser og fasonger. Her er det bare å leke med mulighetene du har for å få den perfekte flette enten det er til fest eller trening. 

5. Taking sides

The sleek way. Vi så det på catwalken i vinter, sideskillen går aldri av mote. Et alternativ til den vanlige sideskillen med løst hår er å sette den opp stramt i en dott eller hestehale. Det gir et seriøst men samtidig flott uttrykk. 

FRESH PÅ 5 MINUTTER!

SLIK FÅR DU GLØDENDE HUD!