coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

SLIK FÅR DU GLØDENDE HUD!

Ingenting er finere enn en sunn og naturlig hud som stråler, men de aller færreste av oss er velsignet med helt perfekt hud! Ved hjelp av noen få, enkle produkter  viser vi deg hvordan du kan få gløden du alltid har drømt om. Er du klar for å få glødende hud på 1,2,3?   

1.  Fukt og prepping:  For at huden skal gløde er nok fuktighet og pleie alfa og omega. Soling og saltvann setter sine spor på huden så hvis du føler at den er tørr etter sommeren kan du rette opp dette ved hjelp av produkter som gir en umiddelbar fuktighetsboost! En soleklar favoritt som fukter dypt ned i hudlagene er Glamglow thirstymud hydrating treatment.  Den roer ned og gjenoppretter balansen slik at sliten  og tørr hud føles sunn, frisk og opplagt. Det sarte partiet rundt øyet trenger ofte ekstra oppmerksomhet og pleie. To Go Spa Eyemask har fantatiske øyemasker som er proppfulle av vitaminer, kollagen og andre pleiende ingredienser. Vår favoritt er og blir Coconut! Øyemaskene er perfekt å ha med på reise, flyturer eller som en quick-fix dagen derpå:)   

Hvis du ha vært litt slapp med hudpleierutinene i sommer anbefaler vi masken som har blitt kåret til "Verdens beste ansiktsmaske" nemlig Glamglow Tingleexfoliate treatment. Dette er en profesjonell ansiktsbehandling på boks som gir umiddelbar glød på bare 10 minutter. En av de aller beste maskene vi har prøvd noensinne!  

Huden prepper du på aller beste måte med en primer for å få det perfekte underlaget før påføring av makeup. Primeren glatter ut huden og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. En primer vi trygt kan anbefale for alle hudtyper, også deg med sensitiv hud er theBalm sin Time Balm Face primer. Den er vitaminberiket, lar huden puste og virker beroligende på rød og stresset hud.    


2. Base:  For å få et naturlig resultat bruker du en farget dagkrem, feks Balm shelter tinted moisturizer fra theBalm. Den inneholder også solfaktor 18 som er perfekt for sesongen vi nå er i. En av våre favorittfoundations som gir lett dekkevne og glød er Glominerals Luxe foundation. Begge produktene legges best med en kost for flyende foundation eller en beauty blender. Etter at du har jevnet ut hudtonen med foundation går du over og highlighter ansiktstrekkene dine med en lysreflekterende concealer. Vår favoritt er Stroke of light fra bareMinerals. Legg den i øyekroken, langs neseryggen, under øyet og lett på haken. Blend ut med fingrene eller beauty blender. For et varig resultat kan du forsegle sminke med bareMinerals mineral veil illuminating. Dette mirakelproduktet gir virkelig en wow-effekt, we love!   

3. Blush rush!  Avslutt med en frisk blush i en rosa- eller ferskentone. En kremblush vil gi deg det mest naturlige resultatet men du kan også bruke en puddervariant. Vi anbefaler Kjær Weis cream blush i fargen Lovely eller KIDE Kissed blush. Et fantastisk budsjettvennlig alternativ er Cheek blush fra Everyday Minerals som finnes i mange fine nyanser.   

 

Lykke til mot veien til ditt nye og mer stålende jeg:) 

 

 

HØSTENS STORE HÅRTRENDER!

KISS AND MAKEUP <3 HØSTENS STORE MAKEUPTRENDER