coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

HER GJØR DU DE BESTE SKJØNNHETSKUPPENE PÅ BLACK FRIDAY!

Trenger du påfyll av sminke, hud- eller hårpleie? 
På årets største shoppingdag er det mye penger å spare på de beste tilbudene. Hos www.coverbrands.no har vi lang erfaring med sminke, hud- og hårpleie som en av Norges største nettbutikker innen skjønnhet! Nå har vi årets største Black Friday-salg med 25-80% rabatt på alle våre 10.000 skjønnhetsprodukter, samt gratis frakt uansett hvor mye du handler for. Er du en håpløs beautyjunkie som aldri får nok skjønnhetsprodukter? Eller er du litt usikker på hva du skal fylle sminkepungen med? Vi har satt sammen en guide til hvilke ti skjønnhetsprodukter alle jenter bør ha i sminkepungen!

1. En effektiv ansiktsmaske: Vi jenter elsker "quick-fix" produkter som gjør huden fantastisk i en fei. Et produkt som virkelig gjør jobben er Glamglow TingleexfoliateDette er en ti minutters profesjonell ansiktsbehandlig på boks som i 2014 ble kåret til "Verdens Beste Ansiktsmaske" av ELLE International Beauty Awards. Mirakelproduktet var lenge en godt bevart hemmelighet Hollywoods mote- og skjønnhetsindustri, inntil den ble gjort tilgjengelig for vanlige forbrukere. Etter kun ti minutter vil du oppleve en babymyk og glødende hud. Et must før enhver fest, date eller om du bare vil stråle litt ekstra i hverdagen.

2. En mineralfoundation: fordelen med mineralfoundations er at de ikke dekker til porene slik at huden får puste. Mineralpudderne fra bareMinerals er noen av verdens mest solgte og det er ikke uten grunn! Foundationen smelter lett inn og legger seg som et silkemykt lag på huden. Du velger selv dekkeevne ved å påføre pudderet lagvis, enten du ønsker et helt naturlig eller mer dekkende resultat. Og det aller beste- makeupen er så ren at du faktisk kan sove med den!

3. En concealer: Concealeren er din aller beste venn når en uventet kvise dukker opp, eller du har trøtthetstegn og blå ringer under øynene. Glominerals under eye conceealer og camouflage concealer har vært våre bestselgere gjennom flere år og anbefales på det varmeste
. Ingen over, ingen ved siden av.

4. En mascara: jakten på den perfekte mascara er for mange et evigvarende prosjekt, men nå trenger du ikke lete lenger! Vi har samlet det beste markedet har å by på, fra Maybellines bestselgende cult- mascara gjennom tidene, til de de aller siste mascaranyhetene. Finn din favoritt her.

5: Sminkekoster: For å oppnå et perfekt resultat når du sminker deg trenger du gode sminkekoster. Den gode nyheten er at fantastisk kvalitet ikke lenger trenger å koste en formue. Real Techniques er en komplett serie med med budsjettvennlige, myke og holdbare sminkekoster, utviklet av den verdensberømte makeupartisten Sara Chapman.

6. Et fikseringspudder: Er du en av dem som ofte opplever å bli litt blank i t-sonen i løpet av dagen? Med et anti-shine pudder er redningen nær. Sexy Mama fra thebalm er et av våre bestselgende touch-up puddere som forvandler blank hud til matt og silkemyk på 1,2,3. Kompaktpudderet har innebygget speil og tar null plass i sminkepungen!

7. Et fantastisk brynprodukt: velformede og definerte bryn rammer inn ansiktet og gir det et løft. Universal brow pencil nordic fra Bllion Dollar Brows er en vannfast brynpensel spesielt tilpasset nordiske jenter. Den er lett og myk å påføre, og sitter hele dagen.

8. En øyeskyggepalett: med en øyeskyggepalett som inneholder godt pigmenterte skygger og variete farger kan du leke deg med en rekke uttrykk og stiler. Nude Dude fra thebalm består av 12 fantastiske skygger, øyeskyggekost og et innebygget speil. Et must for alle makeupjunkies!

9. En rød leppestift: Vi mener at alle jenter alltid bør ha en rød leppestift i umiddelbar nærhet :) Røde lepper er både klassisk, sofistikert og sexy og kler de aller fleste. Med en rød leppestift i sminkevesken kan du alltid takke ja til en uventet date eller middagsinvitasjon med jentene. Samtidig er den perfekt å ha på de dagene hvor du ikke rekker å legge en full makeup før skole eller jobb. Finn din leppestift her!

10. Et kontur kit: Kontureringstrenden ble allemannseie med Kim Kardashian. Med konturering kan du både skyggelegge ansiktstrekkene du vil skjule og lysne de trekkene du ønsker å fremheve. Hos oss finner du noen av markedets beste kontureringsprodukter.

www.coverbrands.no kan du velge blant 10.000 skjønnhetsprodukter og få bestillingen tilsendt hjem i postkassen din, helt gratis! Vi er sertifisert "Trygg- E handel" og du har 365 dagers angrerett på ditt kjøp. Beøk vårt unike Black Friday-salg i dag! 

 

 

FÅ PERFEKT HUD MED BAKING <3

SLIK BLIR DU FESTFIN MED RIKTIG STYLING!