coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

SLIK BLIR DU FESTFIN MED RIKTIG STYLING!

Det blir kaldere ute, noen steder har snøen begynt å lave ned, nettene blir mørkere og man har plutselig mye å gjøre på jobben og skolen. Heldigvis er det ikke bare stress og kalde kontorer i førjulstiden, sesongen byr også på mengder med fest og moro! 

Når julebordsesongen nærmer seg, kommer gjerne de vante problemstillingene snikende. Hva skal jeg ha på meg? Skal jeg style håret litt ekstra? Hva kommer kollegaene til å ha på seg? Kommer jeg til å rekke innom alle julefrokoster, julelunsjer og julebord? Uansett hvor stram timeplan du har i desember, er sminken er naturlig del av planleggingen til fest.

At sminken i stor grad skal matche antrekket og håret er noe de fleste kjenner til, men hva med å virkelig stråle i år? Etter å ha lagt ned tid, penger og energi i å velge ut et unikt antrekk til festen, vil man gjerne ønske at festsminken løfter stylingen ytterligere. At den gir deg det lille ekstra for å skinne utover de sene nattetimene. Husk at less is more, men da er det viktig at du velger de produktene som får frem dine beste trekk.

Gjør deg klar til julebord med kollegaer eller julemiddag med hele slekten med stilren sminke i høy kvalitet fra Coverbrands.no. Benytt deg av rabattkode "SMINKER" i dag og få 20% rabatt på all sminke . Rabattkoden er gyldig ut 01.12.15. (Gjelder ikke nedsatte varer ghd). Hos Coverbrands finner man både kjente merkenavn og up-and-coming brands som leverer fantastiske produkter til alle hudtyper og behov. Plukk opp gode sminketips til fest og sett sammen det perfekte uttrykket. Det beste utvalget av sminke, hudpleie og kosmetikk finner du på Coverbrands.no.

HER GJØR DU DE BESTE SKJØNNHETSKUPPENE PÅ BLACK FRIDAY!

FIRE FESTLOOKS DU VIL ELSKE <3