coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

FIRE FESTLOOKS DU VIL ELSKE <3

November og desember er høytid for fest og julebord. Du har kanskje plukket ut kjole og sko allerede men er i tvil om hva du skal gjøre med hår og sminke? Fortvil ikke! Vi har tatt et dypdykk ned i det glamorøse festmakeup-skrinet og funnet de tidløse sminketrendene og produktene som gir deg wow-faktoren i hele festsesongen. (Psst! Nederst finner du en rabattkode på sminke hos coverbrands.no). 

Sotede øyne:
Sotede øyne er en av de mest sexy og sofistikerte sminkeklassikerne gjennom tidene og en sikker vinner på fest. Looken kler de aller fleste siden den kan tilpasses med ulike farger. Brunsotede øyne er en nydelig variant til den klassiske sorte og kan legges med bare to skygger, hvilket betyr at alle kan få det til. 

Slik gjør du det:
1. Påfør en primer på øyelokket for å sikre at sminken sitter hele kvelden.
2. Legg en bronsefarget, skimrende øyeskygge på hele øyelokket opp til globallinjen. Legg deretter en mørkere og mattere skygge kun i globalen for å skape en fin dybde, samt på nedre vippekant. Hemmeligheten bak perfekte sotede øyene er en øyeskyggepalett med pigmenterte skygger og en god blenderkost. Start øverst fra globalen og jobb skyggene godt inni hverandre. 3.Legg en sort kajal på undersiden av vippene og som en eyeliner på øvre vippekant. Dus godt ut. For å få det sexy, intense blikket du ønsker, trenger du en mascara som gir vippene både lengde, volum og en naturlig bøy. Prøver du Tall, Dark & Handsome mascara fra theBalm, blir den garantert din faste kavaler gjennom festsesongen. Denne mascaraen bygger nemlig opp vippene dine på en måte du tidligere bare kunne drømme om. 

Røde lepper:
Denne iøyenfallende klassikeren formelig roper "se på meg". For å kunne bære røde lepper med stil er måten du legger leppestiften på viktig. Disse tre smarte tipsene gjør at leppestiften sitter helt til morgengry:

1. Start alltid med en leppeprimer, det gjør leppestiften mer holdbar.
2. Legg en klar lipliner rundt konturene av leppene for å forhindre at leppestiften sklir utover. Fyll deretter inn med en matt leppestift eller lip crayon. Ønsker du full fokus på leppene dine, vil en klar lipgloss over leppestiften få dem til å poppe ekstra.
3. Avslutt med en en highlighter langs amorbuen for å gi en illusjon av større og fyldigere lepper.

Perfekt base:
Hvis det er en ting som gir god selvtillit og får deg til å stråle på fest, så er det en vakker, glødende hud! Du trenger kun fire produkter for å få det perfekte grunnlaget.

1. Primer: Prepp huden med denne ansiktsprimeren som minimerer porer og linjer, jevner ut og klargjør huden for sminke. 2. Concealer: Skjul fargeforskjeller og eventuelle urenheter med en dekkende concealer, ingen slår denne bestselgeren fra glominerals. Rundt øyepartiet bør du velge en lysreflekterende concealer som får deg til å se ekstra våken og fresh ut!  3. Foundation: Bruk en flytende foundation som gir nydelig glød og påfør med en beautyblender for å få et jevnt og dekkende resultat. 4. Fikseringspudder: det siste steget for en perfekt finish på sminken er et pudder som låser sminken og gjør den ekstra holdbar.    

Naturlig glødende hud:
Du trenger kun to produker for å få en fantastisk glød, et solpudder og highlighter
Solpudderet gir varme og glød til ansiktet, legg det rett under kinnbena for å markere dem. Highlighteren tar sminken din fra fin til fantastisk og fremhever dine beste trekk. Legg den innerst i øyekroken, øverst på kinnbenet og langs neseryggen. 

Shop din favoritt-look på www.coverbrands.no i dag og få 20% rabatt på all sminke ved bruk av rabattkode "SMINKES". Bestillingen din sendes fraktfritt rett hjem i postkassen! (Rabattkoden er gyldig ut 01.12.15 og gjelder ikke nedsatte produkter).

SLIK BLIR DU FESTFIN MED RIKTIG STYLING!

DISSE CULT PRODUKTENE BØR ALLE JENTER HA <3