coverbrands_logo_skjonnhet_makeup_online.png

Velkommen til vårt skjønnhets-univers, her vil du finne tips og inspirasjon til ditt neste skjønnhetskjøp, i tillegg til gode råd og informasjon om det siste hos oss i Coverbrands.

DISSE CULT PRODUKTENE BØR ALLE JENTER HA <3

Det kommer stadig vekk nye skjønnhetsprodukter på markedet verden rundt som skal gjøre huden flottere, sminken finere og håret mer fantastisk, men noen produkter har virkelig tålt tidens tann og er her for å bli. Vi viser deg hvilke cult produkter alle jenter bør ha.

1. ROSEBUD - ORIGINAL LIP BALM: Cult-favoritten Rosebud leppepomade pleier, mykgjør, gir fuktighet og glans til leppene.

2. YSL - TOUCH ECLAIT: Touche Eclat Concealer/ highlighter-penn som gjør huden strålende. Den fjerner umiddelbart alle tegn på trøtthet, spesielt rundt øynene.

3. MAYBELLINE - GREAT LASH MASCARA: Great Lash Mascara er Maybellines legendariske maskara som både pleier vippene, gjør den fyldigere uten å klumpe seg. Det er ikke uten grunn at dette har blitt en bestelger og klassisker!

4. ELISABETH ARDEN - EIGHT HOUR CREAM: Klassikeren fra Elizabeth Arden som roer ned og behandler tørr og sprukken hud. Den gjør huden mykere, minimerer rødhet og motvirker mindre hudirritasjoner. Hjelper også huden ved mindre skrubbsår og solbrenthet.

5. ESSIE NEGLELAKK - Essies ønske er at alle skal ha tilgang på kvalitetsrik neglelakk i fantastiske farger, som allikevel ikke tømmer lommboken. Og nettopp det er det nok ingen tvil om at de har oppnådd.

6. EMBRYOLISSE - LAIT CRÈME CONCENTRÈ: Embryolisse er velkjent av make up-artister og modeller verden over på grunn av merkets mange kvaliteter og funksjoner, og anses som et kult-merke og er en riktig skjønhetshemmelighet – helt uten parabener! Produktene er heller ikke testet på dyr.

Denne kremen er nemlig tre produkter i ett; Primer, sminkefjerner og fuktighetskrem. Og er helt FANTASTISK! 

7. DIOR - J'ADORE: J'Adore Eau de Parfum fra Dior er en velbalansert blomsterbukett av en duft og en legende i parfymeverdenen.

8. GHD - GOLD CLASSIC STYLER:  ghd ble startet i 2001 med introduksjonen av ghd rettetenger som fikk umiddelbart kultstatus blant kjendiser som blant andre Jennifer Aniston, Natalie Portman og Elle MacPherson. Både supermodeller og skuespillere har gjennom årene dyrket de ghd`s rettetenger som gir et perfekt resultat takket være regulert varme som hindrer håret fra å bli skadet samtidig som de avanserte styling egenskapene gir strålende glans og mulighet til å skape akkurat hva som helst. Med erfaring fra tusenvis av runways rundt om i verden lanserte ghd senere en bred kolleksjon med hårpleieprodukter - like kompromissløse som deres verdensberømte ghd rettetenger. Thermodynamics er utviklet for å gi ditt hår ultimat glans, styrke og skjønnhet, spesielt i kontakt med ekstremt høy temperatur. Mest populær er deres ghd Gold Classic Styler og IV Styler.

9. DERMALOGICA - SPECIAL CLEANSING GEL: Dermalogica ble grunnlagt i Los Angeles av Jane og Raymond Wurwand etter deres suksess med The International Dermal Institute. De konstaterte at ingen av de eksisterende hudpleiemerkene levde opp til deres harde krav og bestemte seg for å ta saken i egne hender.

Produktene ble utviklet i samarbeid med det verdenskjente nettverket av eksperter og terapeuter som Dermalogica hadde bygget opp. Dermalogica har skapet en revolusjon innen hudpleie og brukes av alt fra Hollywood kjendiser til profesjonelle hudpleieterapeuter. Deres hengivenhet til profesjonell hudpleie gjenspeiles gjennom deres kraftfulle produkter i enkle forpakninger. Hele tiden gjennom Janes Visjon: Intelligente produkter til intelligente brukere. 

10. OPI NEGLELAKK:  OPI er et av verdens ledende neglelakkmerker, kvaliteten er super - elsket av kjendiser!

 

FIRE FESTLOOKS DU VIL ELSKE <3

HVA ER STROBING?