HØSTENS SMINKETRENDER!

Med høsten rett rundt hjørnet er det på tide å ta en opprydding i sminkepungen og gjøre seg klar for nye sminketrender! Her er en smugtitt på de viktigste trendene høsten har å by på, samt produktene du trenger for å skape stilen.

Åttitallet gjør sitt comeback i både mote- og skjønnhetsbilde denne høsten. Det er flere trender som gjelder når det kommer til bryn men den hotteste av dem alle er buskebrynene! La pinsetten ligge i høst og bruk produkter som får brynene til å vokse seg fyldige. Våre aller beste anbefalinger om du virkelig vil få fart på hårveksten er den store snakkisen Pukka Castor oil eller Billion Dollar Brows Brow boost. Disse produktene må brukes helt regelmessig for å få best effekt. Mens du venter på at brynene dine skal vokse seg kraftigere kan du definere og forme dem med en vannfast brynpenn eller pomade. Har du lyst på superbryn på to minutter bør du teste ut nyheten Wunderbrows, denne browgelen inneholder en unik blanding av fibre som svært like øyebrynshår i tillegg til spesielt utviklede pigmenter som raskt fester seg til hud og hår. Bryngeleen låser fibrene og fargen fast i brynene, noe som gir en ekstrem lang holdbarhet.

Markerte lepper med et gotisk uttrykk er superhot denne sesongen. Herlige, mørke bær- og plommefarger kommer for fullt og vil du være ekstra vågal kan du gå fort sort på leppene. Vi elsker NYX sin Soft Matte Lip cream og fargene Transylvania og Copenhagen er perfekte for den gotiske trenden. Sjekk ut alle leppestiftene våre HER! 

Det er to ting eyelineren din må være i høst, sort og dramatisk! Cat-eyes formen med vinget kant er en evig klassiker som holder seg, i tillegg kommer en kraftig markering av våtkanten med sort liner for fullt. Og du, det er lov å duse ut dersom du liker en litt softere look. Flytende, gel eller blyant? Finn din favoritt- eyeliner HER! 

Sunn, frisk og glødende hud går aldri av moten. Ta en liten pause fra kontureringen i høst, nå holder det med et hint av glød og naturlige, friske rosekinn. En perfekt naturlig glød kan du få ved å blande litt highlighter inn i den flytende foundationen din. Velg en blush som både gjør deg vakker og ser fantastisk ut, Milani Rose Blush er vår klare høstfavoritt!

FESTIVALFIN!

Sol, sommer og minner du aldri glemmer <3 Festivalsesongen nærmer seg, og er det et sted vi jenter vil se «tilfeldig fantastiske» ut så er det på festival! Vi i Coverbrands er selvsagt ivrige festivaldeltakere og hver vår elsker vi å hente inspirasjon og oppdatere oss på sesongens sminketrender, mens vi planlegger antrekk og hører på favorittmusikken på Spotify:

Vi gir deg fire sminketrender som sklir rett inn på festivalområdet, samt huskelisten for hva du bør ha med deg enten du har dagspass eller kjører full festivaluke på campen.

 

Øyeskygger i turkis, grønt og blått blandet i hverandre mikset med duggfriske rosekinn og nøytrale lepper oser 70`s glam. Med andre ord en perfekt look til årets festival! Hvis du ikke bruker fargesterke skygger til vanlig, er det lurt å kjøpe en rimelig palett som NYX sin Love in Paris. Den koster kun 139 kr og inneholder 9 godt pigmenterte skygger. Varianten "Love Affair with Louis" passer perfekt for å skape looken. Du får skyggene til å sitte hele dagen ved å legge en øyeskyggeprimer under. For å få helt naturlige rosekinn anbefaler vi en kremblush. Den er også enkel å påføre med fingrene dersom du trenger en touch up i løpet av dagen. Vår budsjettfavoritt er Beauty UK Sweet Cheeks Raspberry Ripple til kr 99,-

Trenden med påtegnede fregner tok virkelig helt av da Kylie Jenner la ut et bilde av looken på sin Instagramkonto og vi må si at vi digger at det er så enkelt å jukse seg til det søte, sommerlige uttrykket: ) Bruk en vannfast kajal eller øyenbrynspenn og tegn små prikker på der du ønsker fregner. Vi har testet ut å lage looken med Billion Dollar Brows Universal Brow pencil og synes brynpennen fungerer veldig bra til formålet. Pris kr 199,-

Lag en kul og sofistikert vri på den naturlige hippie chic-stilen med røde lepper! (Ja, du vil bli lagt merke til og sikkert også beundret). Den matte leppestiften Meet Matt(e) Hughes i fargen Dedicated fra theBalm sitter lenge og holder leppene fuktige. Love it! 

Løsvipper er nøkkelen til å alltid se våken og fresh ut på festival. Du slipper at mascaraen renner av i eventuelt regnvær samt at du får et mer intens blikk. Gå for god kvalitet slik at du kan ta av vippene og bruke dem flere ganger. Ta en titt på vårt store utvalg av vipper her. 

1. Solkrem: Ingen festivalsommer uten solkrem! Husk å bruke høy solfaktor (SPF) så slipper du å smøre deg så ofte. Vår favoritt er Le Tan Coconut SPF 30 til kroppen og Rudolph Care SPF 50 til ansiktet.  2. Solbriller: Et par kule shades gjør susen på festival! Briller med speilglass er både kult og trendy og en ekstra bonus er at du kan smugtitte på de kjekke guttene uten at de har sjansen til å oppdage det;) Sjekk ut våres nyheter fra Quay her og LeSpecs her. 3. Sminkeservietter: Et definitivt must hvis du skal tilbringe uken på festivalcampen. NYX Be Gone sminkefjerner servietter kun kr 59 og fjerner til og med vannfast mascara 4. Travalo: Denne geniale beholderen rommer ca 40 spray av din favorittparfyme og er genial å ha i vesken eller i jakkelommen. Du finner den her.  5. Kondomer: Ta ansvar og ha med kondomer i vesken. Kjekt å ha om du du møter på en kjekk sommerflørt. Sjekk alle varianter fra RFSU her.  6. En kompakt sminkepalett: Det er genialt å ha med seg en mini palett med det mest nødvendig du trenger for å føle deg fresh hele dagen. Autobalm fra theBalm er liten og hendig og inneholder både highligter, blush, øyeskygge og liner.  7. Leppestift eller lipbalm: Kysseklare lepper- ja takk! velg mellom gloss, matt leppestift, lip balm eller liptint, sjekk vårt store utvalg av leppeprodukter her.  8. Hår- og kroppsprodukter i reisestørrelse: Vi elsker dette kitet fra Alexander Sprekenhus som inneholder fire essentials til hud og hår. Perfekt når du må pakke lett og lite. 

1. Solkrem: Ingen festivalsommer uten solkrem! Husk å bruke høy solfaktor (SPF) så slipper du å smøre deg så ofte. Vår favoritt er Le Tan Coconut SPF 30 til kroppen og Rudolph Care SPF 50 til ansiktet. 

2. Solbriller: Et par kule shades gjør susen på festival! Briller med speilglass er både kult og trendy og en ekstra bonus er at du kan smugtitte på de kjekke guttene uten at de har sjansen til å oppdage det;) Sjekk ut våres nyheter fra Quay her og LeSpecs her.

3. Sminkeservietter: Et definitivt must hvis du skal tilbringe uken på festivalcampen. NYX Be Gone sminkefjerner servietter kun kr 59 og fjerner til og med vannfast mascara

4. Travalo: Denne geniale beholderen rommer ca 40 spray av din favorittparfyme og er genial å ha i vesken eller i jakkelommen. Du finner den her. 

5. Kondomer: Ta ansvar og ha med kondomer i vesken. Kjekt å ha om du du møter på en kjekk sommerflørt. Sjekk alle varianter fra RFSU her

6. En kompakt sminkepalett: Det er genialt å ha med seg en mini palett med det mest nødvendig du trenger for å føle deg fresh hele dagen. Autobalm fra theBalm er liten og hendig og inneholder både highligter, blush, øyeskygge og liner. 

7. Leppestift eller lipbalm: Kysseklare lepper- ja takk! velg mellom gloss, matt leppestift, lip balm eller liptint, sjekk vårt store utvalg av leppeprodukter her. 

8. Hår- og kroppsprodukter i reisestørrelse: Vi elsker dette kitet fra Alexander Sprekenhus som inneholder fire essentials til hud og hår. Perfekt når du må pakke lett og lite. 

VÅRTRENDER: VERY BERRY <3

Vårens skjønnhetsbilde er preget av saftige bærfarger i alle varianter, og gir et sofistikert og rent uttrykk! Lek deg og eksperimenter med freshe farger både på negler, lepper og øyne. Fremhev gjerne er område av gangen og tenk på sminke som en fantastisk måte å friske opp et nøytralt antrekk på!

Velstelte negler i herlige rosa-toner er superfresht til sommerbrun hud. Vi har lagt vår elsk på Deborah Lippmann i fargen "Contant craving"       kr 179 og Essie "Flowerista" kr 139,-

Vi digger kombinasjonen av rosekinn og en duggfrisk hud. Roser i kinnene har gjennom all tid blitt sett på som et sunnhetstegn, enten man har vært ute i frisk luft eller fått litt hjelp med sminke. Sørg for at du jevner ut all rødtone i huden med foundation og en eventuell nøytraliserende ansiktsprimer før du fullfører looken med blush. Våre favoritter er: Kjær Weis Cream blush i fargen "Lovely" kr 479,-en økologisk kremet blush som smelter fantastisk inn i huden, og budsjettvennlige BarryM Make me blush i fargen "Rhubarb Crumble"

Det er noen med årstiden vi går i møte som gjør at man får lyst til å eksperimentere med en nye leppefarger hver dag- så hvorfor ikke? Velg uttrykk og varier mellom matte leppestifter, produkter med litt glans eller en gloss/balm med bare et hint av farge. Vi elsker den kombinerte blushen og lip balmen Maybelline Lips Balm & Blush i fargen "Juicy Rose" kr 69,-, NYX Matte Lip stick i fargen "Bloody Mary" kr 109,- og theBalm girls lipstick "Amanda Kissmylips" kr 199,-

Et ansiktspudder eller en highligter med et hint av rosa gir en fantastisk glød til huden. Prøv bareMinerals All over Face color "Radiance Rose" kr 259,- over hele ansiktet eller Cindy-Lou Manizer highligter kr 249,- fra theBalm for å fremheve enkelte ansiktstrekk.

Hos oss i coverbrands.no finner du et stort utvalg av produkter som passer perfekt til denne sminketrenden. Vi ønsker alle en fantastisk og fargerik vår :)

  

FÅ PERFEKT HUD MED BAKING <3

Både konturering og strobing har vært store buzz-ord på sminkefronten i 2015, og det nye året byr selvsagt også på nye sminketrender. Vi sier bare: Bring it on! 

Akkurat nå er baking den nye trenden som er i ferd med å ta av. Poenget med baking er blant annet at du gjennom å bruke et transparent pudder som «bakes» på huden over tid, oppnår en så matt og feilfri finish at huden gløder! Teknikken blir blant annet benyttet av the Kardashians makeupartist Mario Dedivanovic og har også blitt benyttet i drag- mijøet i flere år, så helt ny er den riktignok ikke. Det gjør den alikevel ikke mindre hot av den grunn.

Her er en enkel guide til hvordan du kan bli din egen «bake-mester»!

1.    Start med å påføre den vanlige basemakeupen din som primer og foundation og kontur.

2.    Legg en kremet under eye- concealer i triangelform under øyet med en beauty blender eller en liquid concealer brush. Blend godt inn i huden slik at du ikke får noen synlige overganger.

3.    Start selve bake-prosessen ved å trykke et transparent powder på huden med en beauty blender. For ekstra holdbar sminke spray beauty blenderen med setting spray før du begynner påføring av pudder. Pudderet skal sitte på i minst 10 minutter slik at sminken setter seg godt. Mens du venter kan du for eksempel gjøre bryn eller øyne.

4.    Avslutt med å børste pudderet lett av med en stor pudderkost eller en fanbrush. Dersom du ønsker ekstra glød kan du påføre en highlighter på kinnben og nese . Helt til slutt låser du sminken med en setting spray fra NYX for optimal holdbarhet.

Lykke til!

HER GJØR DU DE BESTE SKJØNNHETSKUPPENE PÅ BLACK FRIDAY!

Trenger du påfyll av sminke, hud- eller hårpleie? 
På årets største shoppingdag er det mye penger å spare på de beste tilbudene. Hos www.coverbrands.no har vi lang erfaring med sminke, hud- og hårpleie som en av Norges største nettbutikker innen skjønnhet! Nå har vi årets største Black Friday-salg med 25-80% rabatt på alle våre 10.000 skjønnhetsprodukter, samt gratis frakt uansett hvor mye du handler for. Er du en håpløs beautyjunkie som aldri får nok skjønnhetsprodukter? Eller er du litt usikker på hva du skal fylle sminkepungen med? Vi har satt sammen en guide til hvilke ti skjønnhetsprodukter alle jenter bør ha i sminkepungen!

1. En effektiv ansiktsmaske: Vi jenter elsker "quick-fix" produkter som gjør huden fantastisk i en fei. Et produkt som virkelig gjør jobben er Glamglow TingleexfoliateDette er en ti minutters profesjonell ansiktsbehandlig på boks som i 2014 ble kåret til "Verdens Beste Ansiktsmaske" av ELLE International Beauty Awards. Mirakelproduktet var lenge en godt bevart hemmelighet Hollywoods mote- og skjønnhetsindustri, inntil den ble gjort tilgjengelig for vanlige forbrukere. Etter kun ti minutter vil du oppleve en babymyk og glødende hud. Et must før enhver fest, date eller om du bare vil stråle litt ekstra i hverdagen.

2. En mineralfoundation: fordelen med mineralfoundations er at de ikke dekker til porene slik at huden får puste. Mineralpudderne fra bareMinerals er noen av verdens mest solgte og det er ikke uten grunn! Foundationen smelter lett inn og legger seg som et silkemykt lag på huden. Du velger selv dekkeevne ved å påføre pudderet lagvis, enten du ønsker et helt naturlig eller mer dekkende resultat. Og det aller beste- makeupen er så ren at du faktisk kan sove med den!

3. En concealer: Concealeren er din aller beste venn når en uventet kvise dukker opp, eller du har trøtthetstegn og blå ringer under øynene. Glominerals under eye conceealer og camouflage concealer har vært våre bestselgere gjennom flere år og anbefales på det varmeste
. Ingen over, ingen ved siden av.

4. En mascara: jakten på den perfekte mascara er for mange et evigvarende prosjekt, men nå trenger du ikke lete lenger! Vi har samlet det beste markedet har å by på, fra Maybellines bestselgende cult- mascara gjennom tidene, til de de aller siste mascaranyhetene. Finn din favoritt her.

5: Sminkekoster: For å oppnå et perfekt resultat når du sminker deg trenger du gode sminkekoster. Den gode nyheten er at fantastisk kvalitet ikke lenger trenger å koste en formue. Real Techniques er en komplett serie med med budsjettvennlige, myke og holdbare sminkekoster, utviklet av den verdensberømte makeupartisten Sara Chapman.

6. Et fikseringspudder: Er du en av dem som ofte opplever å bli litt blank i t-sonen i løpet av dagen? Med et anti-shine pudder er redningen nær. Sexy Mama fra thebalm er et av våre bestselgende touch-up puddere som forvandler blank hud til matt og silkemyk på 1,2,3. Kompaktpudderet har innebygget speil og tar null plass i sminkepungen!

7. Et fantastisk brynprodukt: velformede og definerte bryn rammer inn ansiktet og gir det et løft. Universal brow pencil nordic fra Bllion Dollar Brows er en vannfast brynpensel spesielt tilpasset nordiske jenter. Den er lett og myk å påføre, og sitter hele dagen.

8. En øyeskyggepalett: med en øyeskyggepalett som inneholder godt pigmenterte skygger og variete farger kan du leke deg med en rekke uttrykk og stiler. Nude Dude fra thebalm består av 12 fantastiske skygger, øyeskyggekost og et innebygget speil. Et must for alle makeupjunkies!

9. En rød leppestift: Vi mener at alle jenter alltid bør ha en rød leppestift i umiddelbar nærhet :) Røde lepper er både klassisk, sofistikert og sexy og kler de aller fleste. Med en rød leppestift i sminkevesken kan du alltid takke ja til en uventet date eller middagsinvitasjon med jentene. Samtidig er den perfekt å ha på de dagene hvor du ikke rekker å legge en full makeup før skole eller jobb. Finn din leppestift her!

10. Et kontur kit: Kontureringstrenden ble allemannseie med Kim Kardashian. Med konturering kan du både skyggelegge ansiktstrekkene du vil skjule og lysne de trekkene du ønsker å fremheve. Hos oss finner du noen av markedets beste kontureringsprodukter.

www.coverbrands.no kan du velge blant 10.000 skjønnhetsprodukter og få bestillingen tilsendt hjem i postkassen din, helt gratis! Vi er sertifisert "Trygg- E handel" og du har 365 dagers angrerett på ditt kjøp. Beøk vårt unike Black Friday-salg i dag!