SLIK BLIR DU FESTFIN MED RIKTIG STYLING!

Det blir kaldere ute, noen steder har snøen begynt å lave ned, nettene blir mørkere og man har plutselig mye å gjøre på jobben og skolen. Heldigvis er det ikke bare stress og kalde kontorer i førjulstiden, sesongen byr også på mengder med fest og moro! 

Når julebordsesongen nærmer seg, kommer gjerne de vante problemstillingene snikende. Hva skal jeg ha på meg? Skal jeg style håret litt ekstra? Hva kommer kollegaene til å ha på seg? Kommer jeg til å rekke innom alle julefrokoster, julelunsjer og julebord? Uansett hvor stram timeplan du har i desember, er sminken er naturlig del av planleggingen til fest.

At sminken i stor grad skal matche antrekket og håret er noe de fleste kjenner til, men hva med å virkelig stråle i år? Etter å ha lagt ned tid, penger og energi i å velge ut et unikt antrekk til festen, vil man gjerne ønske at festsminken løfter stylingen ytterligere. At den gir deg det lille ekstra for å skinne utover de sene nattetimene. Husk at less is more, men da er det viktig at du velger de produktene som får frem dine beste trekk.

Gjør deg klar til julebord med kollegaer eller julemiddag med hele slekten med stilren sminke i høy kvalitet fra Coverbrands.no. Benytt deg av rabattkode "SMINKER" i dag og få 20% rabatt på all sminke . Rabattkoden er gyldig ut 01.12.15. (Gjelder ikke nedsatte varer ghd). Hos Coverbrands finner man både kjente merkenavn og up-and-coming brands som leverer fantastiske produkter til alle hudtyper og behov. Plukk opp gode sminketips til fest og sett sammen det perfekte uttrykket. Det beste utvalget av sminke, hudpleie og kosmetikk finner du på Coverbrands.no.

FIRE FESTLOOKS DU VIL ELSKE <3

November og desember er høytid for fest og julebord. Du har kanskje plukket ut kjole og sko allerede men er i tvil om hva du skal gjøre med hår og sminke? Fortvil ikke! Vi har tatt et dypdykk ned i det glamorøse festmakeup-skrinet og funnet de tidløse sminketrendene og produktene som gir deg wow-faktoren i hele festsesongen. (Psst! Nederst finner du en rabattkode på sminke hos coverbrands.no). 

Sotede øyne:
Sotede øyne er en av de mest sexy og sofistikerte sminkeklassikerne gjennom tidene og en sikker vinner på fest. Looken kler de aller fleste siden den kan tilpasses med ulike farger. Brunsotede øyne er en nydelig variant til den klassiske sorte og kan legges med bare to skygger, hvilket betyr at alle kan få det til. 

Slik gjør du det:
1. Påfør en primer på øyelokket for å sikre at sminken sitter hele kvelden.
2. Legg en bronsefarget, skimrende øyeskygge på hele øyelokket opp til globallinjen. Legg deretter en mørkere og mattere skygge kun i globalen for å skape en fin dybde, samt på nedre vippekant. Hemmeligheten bak perfekte sotede øyene er en øyeskyggepalett med pigmenterte skygger og en god blenderkost. Start øverst fra globalen og jobb skyggene godt inni hverandre. 3.Legg en sort kajal på undersiden av vippene og som en eyeliner på øvre vippekant. Dus godt ut. For å få det sexy, intense blikket du ønsker, trenger du en mascara som gir vippene både lengde, volum og en naturlig bøy. Prøver du Tall, Dark & Handsome mascara fra theBalm, blir den garantert din faste kavaler gjennom festsesongen. Denne mascaraen bygger nemlig opp vippene dine på en måte du tidligere bare kunne drømme om. 

Røde lepper:
Denne iøyenfallende klassikeren formelig roper "se på meg". For å kunne bære røde lepper med stil er måten du legger leppestiften på viktig. Disse tre smarte tipsene gjør at leppestiften sitter helt til morgengry:

1. Start alltid med en leppeprimer, det gjør leppestiften mer holdbar.
2. Legg en klar lipliner rundt konturene av leppene for å forhindre at leppestiften sklir utover. Fyll deretter inn med en matt leppestift eller lip crayon. Ønsker du full fokus på leppene dine, vil en klar lipgloss over leppestiften få dem til å poppe ekstra.
3. Avslutt med en en highlighter langs amorbuen for å gi en illusjon av større og fyldigere lepper.

Perfekt base:
Hvis det er en ting som gir god selvtillit og får deg til å stråle på fest, så er det en vakker, glødende hud! Du trenger kun fire produkter for å få det perfekte grunnlaget.

1. Primer: Prepp huden med denne ansiktsprimeren som minimerer porer og linjer, jevner ut og klargjør huden for sminke. 2. Concealer: Skjul fargeforskjeller og eventuelle urenheter med en dekkende concealer, ingen slår denne bestselgeren fra glominerals. Rundt øyepartiet bør du velge en lysreflekterende concealer som får deg til å se ekstra våken og fresh ut!  3. Foundation: Bruk en flytende foundation som gir nydelig glød og påfør med en beautyblender for å få et jevnt og dekkende resultat. 4. Fikseringspudder: det siste steget for en perfekt finish på sminken er et pudder som låser sminken og gjør den ekstra holdbar.    

Naturlig glødende hud:
Du trenger kun to produker for å få en fantastisk glød, et solpudder og highlighter
Solpudderet gir varme og glød til ansiktet, legg det rett under kinnbena for å markere dem. Highlighteren tar sminken din fra fin til fantastisk og fremhever dine beste trekk. Legg den innerst i øyekroken, øverst på kinnbenet og langs neseryggen. 

Shop din favoritt-look på www.coverbrands.no i dag og få 20% rabatt på all sminke ved bruk av rabattkode "SMINKES". Bestillingen din sendes fraktfritt rett hjem i postkassen! (Rabattkoden er gyldig ut 01.12.15 og gjelder ikke nedsatte produkter).

FRESH PÅ 5 MINUTTER!

Multi-use og enkle produkter er stikkordet dersom du ønsker å legge en rask makeup. Her er de viktigste produktene du trenger til en frisk og naturlig hverdagslook.

1. Start med å legge en cc cream som jevner ut huden, gir fuktighet og et hint av farge. Denne kremen fra Embryolisse er vel verdt investeringen, kr 455.

2. En god concealer er et musthave for å dekke mørke ringer under øyene, skjule kviser og ujevnheter i huden, samt gi et fresht helhetsinntrykk! Camouflage concealer fra glo er suveren når det kommer til dekkevne og holdbarhet, kr 295,-. I tillegg anbefaler vi en egen concealer til øyepartiet. Denne concealeren fra bareMinerals har en lett konsistens og gir god dekkevne samtidig som den er lysreflekterende. Vår favoritt, kr 289,-

3. Friske rosekinn er et enkelt triks for å se umiddelbar fresh ut, påfør en kremblush på eplekinnene og blend den godt inn for en naturlig look. Denne blushen fra Youngblood i fargen Taffeta er perfekt til formålet, kr 355,-

4. Med en highligter kan du fremheve dine beste ansiktstrekk. Vi elsker multi-use produktet Mary-Lou Manizer som er en kombinert highlighter, øyeskygge og skimmer i ett og samme produkt!

5. Avslutt med mascara og en nøytral gloss som gir litt farge. Sjekk utvalget av mascaraer her og finn din favoritt gloss her.  

Voila- du er good to go!

HØSTENS STORE HÅRTRENDER!

Her er 5 hårtrender vi elsker denne høsten! 

1. Messy ponytail

Denne høsten skal hestehalen være tilfeldig, litt rufsete og sitte lavt. Få den messy looken ved å preppe med en saltvannspray etter du har vasket håret og fest deretter hestehalen med en kul strikk. Sjekk ut strikkene fra Emijay for en søt look eller bestselgerne fra Blax som ikke sliter på håret! 

2. Waves

Fantastiske bølger er en evig klassiker og er superhot også denne høsten. Looken skal se tilfeldig ut så en god ide kan være å lufttørke håret i stedet for å føne det. Dersom du har et typisk glatt og nordisk hår anbefaler vi å krølle håret med en styler fra ghd! Husk å gre ut krøllene før du forsegler med en hårspray! Bruk også alltid en varmebeskyttende spray når du jobber med stylingjern.

3. Tie the knot

Knuten blir et must denne høsten og kan gjøres i mange ulike varianter. Sjekk gjerne youtube for inspirasjon! Viktig med en god hårpspray for at knuten skal sitte gjennom hele dagen. 

4. We love the braid

Vi elsker fletter i alle størrelser og fasonger. Her er det bare å leke med mulighetene du har for å få den perfekte flette enten det er til fest eller trening. 

5. Taking sides

The sleek way. Vi så det på catwalken i vinter, sideskillen går aldri av mote. Et alternativ til den vanlige sideskillen med løst hår er å sette den opp stramt i en dott eller hestehale. Det gir et seriøst men samtidig flott uttrykk. 

SLIK FÅR DU GLØDENDE HUD!

Ingenting er finere enn en sunn og naturlig hud som stråler, men de aller færreste av oss er velsignet med helt perfekt hud! Ved hjelp av noen få, enkle produkter  viser vi deg hvordan du kan få gløden du alltid har drømt om. Er du klar for å få glødende hud på 1,2,3?   

1.  Fukt og prepping:  For at huden skal gløde er nok fuktighet og pleie alfa og omega. Soling og saltvann setter sine spor på huden så hvis du føler at den er tørr etter sommeren kan du rette opp dette ved hjelp av produkter som gir en umiddelbar fuktighetsboost! En soleklar favoritt som fukter dypt ned i hudlagene er Glamglow thirstymud hydrating treatment.  Den roer ned og gjenoppretter balansen slik at sliten  og tørr hud føles sunn, frisk og opplagt. Det sarte partiet rundt øyet trenger ofte ekstra oppmerksomhet og pleie. To Go Spa Eyemask har fantatiske øyemasker som er proppfulle av vitaminer, kollagen og andre pleiende ingredienser. Vår favoritt er og blir Coconut! Øyemaskene er perfekt å ha med på reise, flyturer eller som en quick-fix dagen derpå:)   

Hvis du ha vært litt slapp med hudpleierutinene i sommer anbefaler vi masken som har blitt kåret til "Verdens beste ansiktsmaske" nemlig Glamglow Tingleexfoliate treatment. Dette er en profesjonell ansiktsbehandling på boks som gir umiddelbar glød på bare 10 minutter. En av de aller beste maskene vi har prøvd noensinne!  

Huden prepper du på aller beste måte med en primer for å få det perfekte underlaget før påføring av makeup. Primeren glatter ut huden og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. En primer vi trygt kan anbefale for alle hudtyper, også deg med sensitiv hud er theBalm sin Time Balm Face primer. Den er vitaminberiket, lar huden puste og virker beroligende på rød og stresset hud.    


2. Base:  For å få et naturlig resultat bruker du en farget dagkrem, feks Balm shelter tinted moisturizer fra theBalm. Den inneholder også solfaktor 18 som er perfekt for sesongen vi nå er i. En av våre favorittfoundations som gir lett dekkevne og glød er Glominerals Luxe foundation. Begge produktene legges best med en kost for flyende foundation eller en beauty blender. Etter at du har jevnet ut hudtonen med foundation går du over og highlighter ansiktstrekkene dine med en lysreflekterende concealer. Vår favoritt er Stroke of light fra bareMinerals. Legg den i øyekroken, langs neseryggen, under øyet og lett på haken. Blend ut med fingrene eller beauty blender. For et varig resultat kan du forsegle sminke med bareMinerals mineral veil illuminating. Dette mirakelproduktet gir virkelig en wow-effekt, we love!   

3. Blush rush!  Avslutt med en frisk blush i en rosa- eller ferskentone. En kremblush vil gi deg det mest naturlige resultatet men du kan også bruke en puddervariant. Vi anbefaler Kjær Weis cream blush i fargen Lovely eller KIDE Kissed blush. Et fantastisk budsjettvennlig alternativ er Cheek blush fra Everyday Minerals som finnes i mange fine nyanser.   

 

Lykke til mot veien til ditt nye og mer stålende jeg:) 

 

 

KISS AND MAKEUP <3 HØSTENS STORE MAKEUPTRENDER

Selv om vi ikke har fått nok av sommeren enda er det bare å innse at høsten snart står for døren. En ny sesong er den perfekte timingen for å rydde opp i makeupbagen og gjøre plass til nye musthaves.

Vi gir deg 4 av høstens viktigste makeuptrender. 

1.Se rødt!

Den røde leppestiften har alltid vært en klassiker men denne høsten er den virkelig tilbake i skjønnhetsbildet for fullt! Røde lepper har vært en gjenganger på catwalken under visninger for høsten 2015 og hyppig brukt hos de store motehusene som Dolce & Gabbana og Céline. Har du lyst til å prøve en vri på det klassiske røde kan du leke deg med ulike bær- farger og teksturer.  Sjekk ut alle våre herlige leppestifter her:  www.coverbrands.no/lepper

 

2. Utenfor linjene:

«When in doubt wing it out» er et slagord som virkelig kommer til sin rett denne høsten. Eyelineren tas til nye høyder og det viktigste av alt er at du tør å bevege deg utenfor de klassiske linjene. Grafiske varianter, double winged- eyeliner og andre mønstre både over og under øyet blir superhot!

Det er også fortsatt lov å sverge til den klassiske varianten, men husk at du får det mye gøyere om du prøver noe nytt! Vi har et stort utvalg av linere i mange ulike farger og konsistenser som du kan sjekke ut her!  www.coverbrands.no/eyeliner

3. Blush Rush! 

Konturering er so last week! ;) Denne høsten skal både kinn og hud gløde på en naturlig måte som om du akkurat kom inn fra en gåtur i friskt vær eller bare rødmet litt! Det er bare å starte samlingen av herlige fersken- og rosatoner. Husk å velge farger som er tilpasset hudtonen din og blende godt ut med en børste for et naturlig resultat. Boltre deg i våre fantastiske blusher her! www.coverbrands.no/blush 

4. Skyggelegging: 

Smokey eyes hører alltid høsten til og i år intet unntak. Det viktigste stikkordet for høstens øyesminketrend er blending. Skyggene skal duses ut og blendes inn i hverandre til det maksimale så når du tror at du er ferdig- forsett enda litt til! For å få til en perfekt skyggelegging og blending er det viktig å benytte gode koster! www.coverbrands.no/koster  Ut søndag 2.august 20% rabatt på alle makeupkoster hos oss så trenger du å investere i nytt sminkeverktøy bør du gjøre det nå. Husk også å bruke børsterens (KLIKK HER) jevnlig for å fjerne bakterier fra kostene

Hvilke av årets trender skal du kaste deg på? 

HOW TO BE A PARISIAN!

Du beundrer henne, du vil være som henne. Hun er en it-girl uten anstrengelser. Hun er Parisian!

                                                       Caroline De Maigret. Ingen over, ingen ved siden av. Oser av fransk nonchalant sexy coolness!

                                                       Caroline De Maigret. Ingen over, ingen ved siden av. Oser av fransk nonchalant sexy coolness!

Vi gir deg de aller viktigste tipsene til hvordan du får looken enten du har fyldig eller slank lommebok <3

1. Priming: En ekte Parisian har en naturlig, vakker og strålende hud. Det viktigste nøkkelordet for stilen er minimalisme. Siden en Parisian investerer i gode hudpleieprodukter betyr det at hun ofte kan droppe foundation til fordel for en farget primer eller BB cream. Legg basen jevnt og lett over ansiktet etter at du har renset huden og påført en god fuktighetskrem.

                LUKSUS: Bare Minerals BB-Primer Cream kr 319,-                                                     BUDSJETT: Etude House BB-cream NÅ kr 88,-

 

2. Conceal it: Brenn håndboken din i konturering- å gjenskape stilen til en ekte Parisian handler om fokus på det rene og naturlige. Fremhev dine beste trekk med lysreflekterende produkter og hold på ansiktsformen du ble skapt med. For å dekke lett over eventuelle ujevnheter i ansiktet er en concealer ditt viktigste våpen. Bruk gjerne en lysreflekterende variant. Du kan også bruke en lett mineral foundation som bygges opp til ønsket effekt. Vær sparsommelig under påføring og husk at du har gått for lang dersom du ikke kan se din naturlige hud gjennom produktene. Da må du finne frem sminkefjerneren og starte på nytt!

               LUKSUS: Glo MInerals Luxe liquid bright concealer kr 379,-                                  BUDSJETT: MEMEME Flawless concealer kr 89,-

               LUKSUS: Glo MInerals Luxe liquid bright concealer kr 379,-                                  BUDSJETT: MEMEME Flawless concealer kr 89,-

 

3. Blush: Et lite hint av friske rosekinn er et must når det kommer til den Parisiske looken. Igjen, husk at minimalisme er stikkordet- poenget er å se ut som du nettopp bare har rødmet litt ;) En kremblush er perfekt da den blender inn i huden på en veldig naturlig måte, men du kan også bruke en annen lett variant!

                  LUKSUS: Kjær Weis Cream Blush Abundance kr 659,-                                                    BUDSJETT: NYX Baked Blush kr 119,-

                  LUKSUS: Kjær Weis Cream Blush Abundance kr 659,-                                                    BUDSJETT: NYX Baked Blush kr 119,-

 

4. Liner: Den Parisiske kvinnen legger helst eyelineren sin i en tynn strek tett mot vipperøttene. Dette er med på å få vippene til å se fyldigere ut.

                                   LUKSUS: Glo Minerals Cream Eyeliner kr 255,-                                             BUDSJETT: NYX Super Skinny Eye Marker kr 145,-

                                   LUKSUS: Glo Minerals Cream Eyeliner kr 255,-                                             BUDSJETT: NYX Super Skinny Eye Marker kr 145,-

 

6. Mascara: For en Parisienne er mascara en viktig del av looken, men igjen i diskrete mengder for å skape et «effortlessly striking» uttrykk. Bruk en mascara som former og løfter vippene og bidrar til å åpne blikket.

                                     LUKSUS: GAYA Mascara kr 319,-                                                             BUDSJETT: Elisabeth Mott It's so BIG kr 179,- 

                                     LUKSUS: GAYA Mascara kr 319,-                                                             BUDSJETT: Elisabeth Mott It's so BIG kr 179,- 

 

7. Rød leppestift: En ekte Parisian bruker ikoniske røde lepper med varsomhet. Røde lepper er aller vakrest når antrekk og makeup ellers er nedtonet, men den kan også være kult til for eksempel sorte jeans og en klassisk skinnjakke.

                         LUKSUS: Glo Minerals Suede Matte Stick - Pinup kr 265,-                         BUDSJETT: NYX Matte Lipstick - Pure Red kr 119,-

                         LUKSUS: Glo Minerals Suede Matte Stick - Pinup kr 265,-                         BUDSJETT: NYX Matte Lipstick - Pure Red kr 119,-